İlk olarak fizyoterapist Fatma akan topbaşa görüşmeye gittim, 10-15 dk konuştuk 500₺ ön görüşme ücreti ödedim ve yeterince bilgilendirme alamadım. 18 binlik bir paket fiyatı çıkardı, hasta sonuçları çok güzeldi o yüzden gitmek istedim ama rakamı duyunca durup düşünüyosunuz. O yüzden onu elediim
Sonrasında çok meşhur olduğu için Ayşe dumana gittim. 2500₺ muayene ücreti ödedim, tedavi seans başı ücret olacaktı, paket mantığı yoktu. Anatomik muayene oldum ve 3 haftalık uzun bir sürece yaydı tedaviyi (filmler, kitaplar vs tamamen ücrete dayalı şeyler) ve kısa bir EFT tekniği uyguladı. Eft tekniği ile de çözüme kavuşabilir ama bence süreç uzuyor zaten hemen kurtulmak istiyoruz moralimiz bozuk. Mantıklı gelmedi, bir sorunum olmadığını da gördüğüm için onu da eledim.
Sonrasında bursada Çiğdem tezcanda seçeneklerimden biriydi, çok detaylı araştırdım ve klinikle görüştüm. İlgileri bilgilendirmeleri çok güzel fakat 21 binlik bir tedavi ücreti verdiler. Durumumuz el veriyordu çok şükür ama paket fiyatlar çok canımı sıktığı için kararsız kaldım. İyi ki kalmışım çünkü bu rakamları ödemeden de sonuca ulaşılıyormuş.
Ankaradan Ümmügülsüm soytürkü araştırdım ve kendisiyle telefon görüşmesi yaptık. Fiyat olarak yine aynı paket fiyat 18 bin gibi bir rakamdı sanırım. Yorumları yine çok iyiydi ama uzak olduğu için eşim istemedi. Eğer kabul etseydi son seçeneğimdi son umudumdu ona gidecektim.
Adını hatırlamadığım bir doktoru daha aradım fakat sadece dilatörle işlem yaptıklarını söyledi ve 15 bin gibi bir rakam verdi. Direkt eledim.
Son olarak tuzlada Nurgül topkaya ya gittim fizyoterapistti. Seans ücreti diğerleri gibi paket değil seans başı. İlk olarak online görüşme yaptık (uzak olduğum için-500₺) 45 dk sürdü ve çok bilgilendiriciydi. Seansımız ise 1.5 saat sürdü. Teorik ve uygulama dersi gibiydi, gerçekten memnun kaldım. Eşimle ilk denememizde sorun tamamen çözülmedi tabiki bu biraz sürekli denemeyle sonlanacak bir şeymiş. Ödev vermedi ama ben parmak egzersizi yapmaya başladım ve hiç acı duymuyorum artık. Eşimle de baya ilerleme katettik. Nurgül hanım süreci whatsapp üzerinden takip ediyor sanırım ben ona tam sonucu yazana kadar hep yazacak çok ilgili
Allah razı olsun ve tüm sorunu yaşayan kişilere şifa olsunn.
Benim sürecim bu şekildeydi, hala daha sürecin içindeyim aslında yaklaşık 20 gün oluyor ama daha doktor araştırmıyorum ve Nurgül hanıma da ikinci defa gitmeme gerek olmayacak bir haldeyim çok şükür.
Lütfen ertelemeyin ben balayında farkedip ikinci haftamda araştırmaya başlamıştım şimdi 2,5 aylık evliyim.
Sevgiyle kalın