• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus hastayimdim hamile kalmış olabilir miyim?

Almilaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
49
9
6
Merhaba ben vajinismus hastayım. Çok denedik olmadı. Dün gece yatağa yüz üstü yattım eşim denemeye kalktı fakat ben olmayacak gözüyle baktım. Yani rahattim. Bir anda o şekilde içime girdiğini söyledi. Fakat ben hiç birsey hissetmedim. Hatta pekte inanmadım ,ayna yardimi ile baktığımda eşimden çıkan sıvının vajinamin üstünde olduğunu gordum . Sormak istedigim bir hafta önce adetim bitmişti kahverengi akintim geliyordu fakat dün geceden beri o akintim kesildi. Gebe olma olasiligim yüksek mi acaba ?

Ben vajinismusken kimyasal yaşadım yani sanırım yaşadım adetim geçikince test yaptım test saatler sonra silik çıkmıştı.2 gün sonra adet olup şiddetli adet sancısı çekmiştim acillik oldum doktora anlattığımda kimyasaldır o demişti.Yani olabilir imkansız diye bir şey yok spermler hızlı hareket eden varlıklar

Ben vajinismusken kimyasal yaşadım yani sanırım yaşadım adetim geçikince test yaptım test saatler sonra silik çıkmıştı.2 gün sonra adet olup şiddetli adet sancısı çekmiştim acillik oldum doktora anlattığımda kimyasaldır o demişti.Yani olabilir imkansız diye bir şey yok spermler hızlı hareket eden varlıklar
Evet haklısınız fakat ben düz şekilde yapamadıgim ilişkiyi ters şekilde mi yaptim anlamadim. birde vajinismus hastasiyken , hamile kalsam sasiririm o derece, dün geceden beri uyuyamadim. Sizlere sormak istedim. Tesekkur ederim😊

Back