Vajinismus hastası olan arkadaşıma yardım etmek istiyorum ama o korkuyor

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
2 aya kadar ben de o illeti yaşıyordum aylarca benimle kaldı o iklet neyse ki Ankara'da derdimin dermanını Reyyan hocamı buldum şu an düzeldi hiç sorunum kalmadı çok yakın bir arkadaşım var kendisi 4 yıllık evli bana tedavi süresinde çok destek oldu yeneceğime olan inancımı hep diri tuttu hakkını ödeyemem.Geçtiğimiz hafta öğrendiklerim beni şok etti meğer her derdimde yanımda olan arkadalım benimle ağlayıp beni dinleyen arkadaşımda da aynı illet varmış ağlaya ağlaya anlattı korktuğu için hiç şimdiye kadar doktora gitmemiş kremdir spreydir hiç denememiş araştırmamış bile ben vajinismus hastasıyım demeden önce hastalıktan haberdar bile değilmiş kıyamam yıllardır bana bile anlatamamış 😢 ben onu tedavi için yüreklendirdim git dedim çünkü bulunduğumuz şehirde vajinismus tedavisi yapan doktor yok o da niyetine girdi ama eşi ben bi yere gidemem ne yaparsan yap evlilik yıldönümüne kadar bu sorunu çözeceksin yoksa boşanacağız demiş. Arkadaşımın maddi gücü de yok istese kaynanası verir ama onlara da söyleyemiyor , bir yuva gözümün önünde yıkılacak elimden bir şey gelmiyor... arkadaşımı nasıl cesaretlendiririm eşiyle konuşmalı mıyım sizce ? karışmak istemiyorum ama kısa sürede çözemez çünkü kendine bile inancı yok kıyamam😓Bulunduğumuz şehirde birini bulmuş ama o da parmak egzersizi önermiş 2 ayda çözülür demiş benimki 4 günde çözüldü ya o da aynı çözüme ulaşmak istiyor eşine karşı diren dirayetli ol diyorum ama korkuyor o beni bırakacak iyilelemicem diyor ben ne yapmalıyım sizce o hastalığı yaşayan anlar ancak öyle iyi anlıyorum ki onu..

sizde bu sorunu yasamissiniz az çok tedavi yöntemini biliyorsunuz egzersizleri birlikte yapsaniz olmaz mi sizin yaptığınızı görürse cesaretlenir diye düşünüyorum tabiki mahremiyet yeri ama arkadasiniza bu yönde desteğiniz olur bende bu sorunu yaşıyorum benim arkadasimda alttan muayene olurken benim odadan cikmami istemedi gormem açısından onda aletin girdiğini gorumce demekki orda delik varmış dedim ki ben penisin girdiği yeri dahi bilmiyordum şuan parmak egzersizi yapabiliyorum inşallah bu sorunu yasayan hicbir bayan kardeşimiz kalmaz.

Back