Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, vajinismus hastası olup hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba? İhtimalin çok düşük olduğunu söylüyorlar başına gelen yazabilir mi acaba
Arkadaşlar merhaba, vajinismus hastası olup hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba? İhtimalin çok düşük olduğunu söylüyorlar başına gelen yazabilir mi acaba
merhaba neden ihtimali düsük diyorlar kim diyor? kulaktan dolma bilgi mi ? inanmayın yahu kendimizi üzelim diye yapyor bu insanlar. bende oyleyim alttan muayene olamıyorum. vajinismus var sadece afedersinizx belli pozısyonlarda birliktelik yasıyorum simdi cocuk istiyoruz bizde doktora gittim yumurtalıklarım muayenesı oldu ( anestezi ile) doktor normal dogum yapan vajınısmus hastalarım var ama yapamazsanız sezerysn yapmak zorundayız dedi. fark eder mi bu durum sezeryan yaparız bizde :) yeterki anne olmak ısteyelim birliktelik yasayabiliyor musunuz ? eger cevabınız evese cocukta olur
Tam birliktelik oluyorsa ihtimal yüksek oluyormuş ama yarı birliktelik varsa yani zar duruyorsa binde bir ihtimal dediler. İnanın bende çok istiyorum bu illetten kurtulmayı da anne olmayı da böyle duyunca korkmuştum. Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı Umarım size de bana da isteyen herkese nasip olur
Bende vajinismus ile hamile kaldım ve normal doğum yaptım epiduralli. Doğumdan hiç de korkmadım. Sadece muayene olamadığım icin aslında epiduralli olmak zorunda kaldı.