• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus Hakkında Kafama Takılan Şeyler

yumussweat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
889
1.350
23
Haddim olmayarak vajinismus hastalarına aklıma takılan soruları sormak istiyorum.

Öncelikle ben vajinismus hastası değilim ve bu hastalığın sizi nasıl yıprattığını, aynı zamanda bu kadar yaygın olduğunu kk'de gördüm.

İleride bende de bu hastalık çıkar mı bilmiyorum. Cinsel birkiktelik denemeden bilinmeyeceğini de anladım zaten mesajlarda. Ama niye bu kadar korkuluyor, bunca yıl çözemeyenler var merak ettim. Tekrardan diyorum haddim değil. Ciddi bir konu bu çünkü. Ama kafama takıldı merak ettim. Cevaplamak isteyenler cevaplasın. Kimseyi özellikle böyle hassas konularda kırmak, üstüne gitmek istemem.

Gözlemlediğim kadarıyla genelde cinselliğe karşı önyargısı olan bireylerde çıkıyor gibi. Mesela dokunmaktan çekinen ya da hiç mastürbasyon yapmayan kişiler gibi.

Ben aslında çok rahattım, bu konuları kafama takmazdım, bedenimi tanıyordum, mastürbasyon yapardım ama yine de vajinismus hastasıymışım diyen var mı?

Yoksa evet ben daha önce hiç cinsel şeyler düşünmedim, mastürbasyon da yapmazdım ve direkt olaya girince gözüm korktu diyenlerden miydiniz?

Back