merhabalar canım ben çok yeni tedavisi bitmiş birisiyim ama Ebru hocaya gitmedim ben onun kliğini ile de görüştüm ama fiyatı daha fazlaydı Reyyan Özcan temizkan hocaya gittim ben çok memnun kaldım Geçen hafta Pazartesi başladı tedavim Perşembe öğlen bana artık vajinismus değilsin dedi ve ben ilk ilişkimi yaşadım fiyatı Ebru hocaya nazaran daha uygun ona git derim sormak istediğin ne olursa destek olurum canım
merhabalar canım ben çok yeni tedavisi bitmiş birisiyim ama Ebru hocaya gitmedim ben onun kliğini ile de görüştüm ama fiyatı daha fazlaydı Reyyan Özcan temizkan hocaya gittim ben çok memnun kaldım Geçen hafta Pazartesi başladı tedavim Perşembe öğlen bana artık vajinismus değilsin dedi ve ben ilk ilişkimi yaşadım fiyatı Ebru hocaya nazaran daha uygun ona git derim sormak istediğin ne olursa destek olurum canım
Merhaba canım hayırlı sabahlar atlatılmayacak hiçbir şey yok üç günde yendim dediğim gibi ben Ebru hocanın muayenehanesi ile görüştüm bana 8.000 tl gibi bir rakam verildi beni aşıyordu bu rakam ve uzun zamandır Reyyan hocamı da takip ediyordum hasta memnuniyetleri ve mektuplar beni çok etkilemişti sonra onunla görüşüp fiyat aldım ve ona gitmeye karar verdim ortalama 5.000 5.500 gibi bir rakam ama kesinlikle değer 5 yılımı kaybetmişim hiç düşünme git hocaya izmirden gitttim ben ona çok şükür üç günde bitti parmak egzersizi falan yok için rahat olsun aklına takılan birşey olursa ben burdayım hep gidersen ki mutlaka yeneceksin İnan buna şu an güç gibi geliyor sana lütfen haber ver