• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus doktor önerisi olan var mı ?

ayseven

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
10
3
1
32
İyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
İstanbul Avrupa Yakasında oturuyorum.
Bu sorunla baş edemiyorum artık ve kabullendim bir an önce tedavi görmek istiyorum.

İstanbulda Nazife ergen var cok kısa zamanda herkez yeniyor netten de bakabilirsin ben balıkesırde oldugum ıcın gidemiyorum.

Ben kendim yendim ki ben dokunmaya bile tahammülü olmayan biriydim düşünün dilatör seti alın

Mrh bence hiç doktor arayıp paranı boşa harcama ben yıllarca bu sorunla uğraşıp burdada adı geçen bir kliniğe gittim.sadece diplatore ve vajinaya nohut büyüklüğünde este krem ve Bepanthol krem bolca sür rahat olup nefes alıp ver yavaş yavaş kendin vajinanin içine dene.yaptiklari tek şey bu 3 defa gidip hergun bir boyunu uyguluyorlar sana .sonrasında arayıp sormazlar ne yaptın normele döndü mü.sadece paraya bakiyorlar

Merhaba arkadaslar 11 yıldır vajınusmus hastasıydım ve şükürler olsun ki 2 ay evvel yendim bu illeti mesaj atan herkese seve seve yönlendirip benim düştüğüm hatalara düşmemenize yardımcı olurum ve nasıl yenebileceğinize dair yönlendirme yaparım ben en son botoks tedavisi yardımcılıgıyla yendim ama botoks biraz pahalı bir yöntem herkese uygun olamayabilir ha gereklimiydi diye sonradan düşünce aslında botoks olmadanda yenebilirmiştim diyorum ama faydasıda olmadı değil .. kesinlikle öncelijle kendinizi tanımanız gerek youtube veya kadın genital organınızı tanıtan resımlerle kendinizde bir ayna kouyp lutfen önce kendinizi tanıyın ben onca sene sonra kendi organımı yeni tanıdım düşünün daha sonra kesinlikle bir dilatatör seti almanız ŞART ! 40-50-60 tl arası ve birde normal kullandığımız yağ ..

Bu sorunla baş edemiyorum artık ve kabullendim bir an önce tedavi görmek istiyorum.
Hayırlı günler,
Tavsiyem kendine dilatör seti alman (küçükten büyük boyuta giden) benimki 5 boyutlu Setdi. Ben Doktora gittim öyle tedavi olmuştum. Onların sadece yaptığı sana Dilatör ile egzersiz vermek ve egzersizden sonra bildirime gidiyorsun anlatıyorsun diyer boyuta geçe bildinmi diye nasıldı felan diye. Burda size bana uygulanan tedaviyi anlata bilirim. Aynısını evde yapa bilirsiniz, Paranızda çebinizde kalır. İlk seansta kendini tanıma. Yani kendinize rahat bir ortam oluşturup bir ayna alıp o bölgenizi (vajina) incelemeniz, dokunmanız. Sonra küçük boyut Dilatör ile egzersiz yapmanız.yavaş yavaş oraya girmesini sağlamak. Bunu başardıysanız diyer boyuta geçiyorsunuz. O arada Dilatör ile egzersiz yaparken, tanı içine girdiğinde 10-15 kere sok-çıkar, 10-15 kere içindeyken sağ-sola döndürmek, nelerden haz ala bildiğini araştırmak. Bu egzersizleri haftada 3-4 kes 20 ile 30 dakka yapıyorsunuz. Oranız kuru ise bir krem, jel süre bilirsiniz daha kolay oluyor. En son boyut Dilatörde girdiği zaman çinselliğe hazırsınız demek. Önerilen pozisyon kadın üste erkek alta, Bütün kontrol bayanda. Zaten aletlerle egzersiz yaptığınız için vajinada alışmış oluyor zor olmuyor. Umarım yardımcı ola bildim

Önce dilatör setiyle denemeni tavsiye ederim.Ha bunaldım vakit kaybedemem diyorsan da Reyyan Özcan Temizkan ı tavsiye ederim bizzat ben kendisinde tedavi oldum geçen yıl aldığı ücret fazla ama anasının ak sütü gibi helal olsun

Ben sana şöyle söyleyim canim ben evet doktor tedavisiyle bitirdim bu işi evde yapamadım ve en son karar gittim 4gun de tamamen kurtuldum ve dilatörle bepantol krem bolca kayganlaştırıcı cok cok az emla krem ilk dilatöru aldıktan sonra inan gerisi geliyor ben daha yenilerdenim 4gun oldu vajinusmus tan kurtulali

Üsküdar da Nazife Ergen Miçozkadıoğlu var...Kocaelin den ona tedaviye gittim...iyikide gitmişim...3. Seansımda kurtuldum...çok tatlı ve sabırlı bi doktor kendisi😍...
Vajinismusta herkesin hastalik derecesi farkli...Eğer ağır bi vaaksanız öyle dilatör al evde yapla olmuyo bu işler...Mesela ben hep orda bi et parçası oldugu dusuncesindeydim...eger bi doktora gidip bunun emin ve bilir kişiden aksini duymasaydim kendi alacağım dilatörün bana hicbir faydasi olmazdi...doktorum bana organi mi anlatti öğretti..aparatlari boy boy sabirla kendi çalıştırdı. .tabi hepsini 1 günde yapmıyor..o kadar dusunceli ki mesela ilk seansa gittim en ufak aparatla ve bi üstüyle çalıştık. .sonra orda yaptıklarımı bir sonraki seansa kadar ödev olarak verdi bana...kayganlastirici bi jel yazdi ödevler sırasında kullanmam icin...ve hatta bana seanslar sirasinda anlattiklarini ses kaydi olarak atti...ödevine baslarken bu ses kaydini ac dediklerimi dinle ve öyle yap dedi...tam ses kaydinda söylediği seyleri yasadim mesela...şuan zorlandın gibi hissediyorsan nefes al ve çiş yapıyo gibi gevşe diyordu...sanki doktorum yanimdaymis gibi aynısını yapiyordum ve ödevlerim cok kolaylaşıyordu...öyle öyle yendim...☺ iyiki ama iyiki gitmişim....geç kalmayın...daha fazla ertelemeyin...tedavisi cok kolay...siz bile inanamiyorsunuz yaptiklariniza...

En kısa zamanda internetten dilatör seti ve su bazlı kayganlaştırıcı almanızı tavsiye ederim. Ben onlar sayesinde 2 gunde kurtuldum

1 ay önce açılmış bir konu olsada konu sahibi bu problemi çözmüş olsada bu gibi topikleri hep okuyan birileri var biliyorum o yüzden yukarda link gönderdim bakın..🙏🏼

Back
X