• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus dilatör 4.deyim zorlanıyorum yardım

siyahgul35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
8
7
36
26
Arkadaşlar merhaba 1 aylık evliyim 7 senelik ilişkimiz vardı vajinismusum doktora göründüm. Bi problem yok ilişkiye girmek için fiziksel olarak ama vajinismussunuz dedi. Burdan yazılanlarla beraber dilatör aldım denedim ama artık dayanamıyorum sürekli eşimle kavga ediyoruz 4.deyim ama ne zaman olcak bu lütfen akıl verin

canım eğer eşinin çok acelesi varsa bu konuyla alakalı gidin hera kliniğe versin 7000 tl 3 günde ol tedavi hee eğer beklerim diyorsa gel konuma yardımcı olalım oradaki arkadaşlarla yasamak istememe fikrinide çıkar aklından hickimse için yaşamaktan vazgeçmeye değmez önce can sonra canan eşini sert bir şekilde uyar iki gün sonra onun ereksiyon sorunu olmayacağı ne malum o zamanda senmi boşanacaksın ondan sen ömür boyu ilişkiye girebileceksin ama o 50 yaşından sonra tırtlayacak kuş ötmeyecek yani bunları söyle ona şimdi link atıyorum sana önce konuyu oku sonra konuşalım

Canım merhaba. Tesadüfen karşılaştım bu yazıyla yazmak istedim. 28 günlükken tedaviye başladım. Ve bir hafta sonra yendim. Ne günler atlattım. Nasılsın diye yazmak istedim. Emin ol o bir ay bana geçmek bilmedi. İnan bende ne kadar sorunlu biriyim yaşamak ağır geliyor diyordum. Doktora gittim evet doktor ismi de verebilirim. Eğer gitmek istemezsen egzersizlerle ya da konuşarak yardımcı olmaya da çalışırım.

Teşekkür ederim düşündüğünüz için doktora başladım ben de garanti bir doktor. Bakıcaz görücez diyelim umarım yenerim :)

Bu yüzden boşanmak mı ? sevgi iki bacak arasında değil. Bendede vardı vajinismus bu yüzden bu kelimeyi ağzına alacak olsaydı eşim vajinismusu filan geçtim. Sevgisinden şüphe ederdim arkadaş

Çok dramatikleştirmeye gerek yok aslında. Eşimin verdiği tepki çok abartı bir tepki ama, biz bununla uğraşırken psikolojimiz mahvoluyor erkeği hiç düşünmüyoruz kim bilir içinde nelerle uğraşıyor neler yaşıyor bilemiyoruz. Tabii ki boşanma konusu geçince işler değişiyor kavganın boyutu değişiyor ama boşandık mı? Şükür ki Hayır. Acaba seviyor mu sevmiyor mu sorularını düşünmektense vajinismus arkadaşlara önerim hemen gidip bunun çözümüne bakmaları. Doktorla mı olur, dilatörle mi olur, meditasyon mu yardım eder her ne ise hiçbir kadın bir başka kadından kendini eksik görmemeli. Eşle cinselliği yaşamayı geçtim kendimiz için yapmalıyız. Ben yarın 2.seansıma gideceğim. Umarım ben de yenerim ve burada diğer arkadaşlara umut olabilirim. Ne çok konuştum be 😂

Çok dramatikleştirmeye gerek yok aslında. Eşimin verdiği tepki çok abartı bir tepki ama, biz bununla uğraşırken psikolojimiz mahvoluyor erkeği hiç düşünmüyoruz kim bilir içinde nelerle uğraşıyor neler yaşıyor bilemiyoruz. Tabii ki boşanma konusu geçince işler değişiyor kavganın boyutu değişiyor ama boşandık mı? Şükür ki Hayır. Acaba seviyor mu sevmiyor mu sorularını düşünmektense vajinismus arkadaşlara önerim hemen gidip bunun çözümüne bakmaları. Doktorla mı olur, dilatörle mi olur, meditasyon mu yardım eder her ne ise hiçbir kadın bir başka kadından kendini eksik görmemeli. Eşle cinselliği yaşamayı geçtim kendimiz için yapmalıyız. Ben yarın 2.seansıma gideceğim. Umarım ben de yenerim ve burada diğer arkadaşlara umut olabilirim. Ne çok konuştum be 😂
Arkadaşım sen iyi misin pardon da ?
topiği açan sensin yardım istiyosun hem yorum yapılanları yargılıyorsun eşim benden boşanmak istiyor demişsin herkes burada sana destek olmaya çalışıyor hemde dramatikleşmeye gerek yok diyosun kendinle bi çelişiyorsun anlamadım
Bi öylesin bi böyle garip.

Arkadaşlar merhaba 1 aylık evliyim 7 senelik ilişkimiz vardı vajinismusum doktora göründüm. Bi problem yok ilişkiye girmek için fiziksel olarak ama vajinismussunuz dedi. Burdan yazılanlarla beraber dilatör aldım denedim ama artık dayanamıyorum sürekli eşimle kavga ediyoruz 4.deyim ama ne zaman olcak bu lütfen akıl verin
Merhaba bu sorunu bende yaşadım hemde 2,5 yıl sonra yendim, aparatta en zor boğum 3. Boğumdu onu gectıkden sonra 4. Boğum tık diye gelir, bu seferde çıkartırken zorlanırsınız. Size tavsiyem eger 4. Boğumu ittiremiyor, vajinada yanma veya acı hissi varsa sakın aparatı çıkarmayın, ve kendınıze telkinde bulunun “bunu yapabılırım, kendıme güvenıyorum, herkes yapıyor ben neden yapamayım, başaracağım “ gibi artık sizi ne motıve edıyorsa, sonra devamını getırın, ama lütfen asla pes etmeyin, yoksa en başa dönersinız,

Back