Vajinismus By By

gozderiko

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
66
11
8
37
Arkadaşlar merhaba. Belki birilerine bir umut olur diye yazmak istedim. Ben 9 aylık evli Vajinismus hastası birisi idim. Taaa ki 5 gün öncesine kadar... Evliliğimin başından beri bu illet beni psikolojik olarak çökertmişti. Oraya birşey girmesi Ne mümkün yaklaştırmıyordum bile. Eşim doktor taraftarı değildi hiç inanmadı doktoralara hep sende bitiyor sen rahat bırakmıyorsun falan diyordu ama anlamıyordu istem dışı olduğunu. Ama çok sabretti bana tek bir kötü kelime dahi etmedi kırmadı. Ve bende inat ettim bunu atlatacağım. Kegel egzersizi nefes egzersizi ve dilatör. Dilatör dediiğim şey korkmayın öyle lap diye girmiyor zAten vajinaya yöntemleri var araştırdım öğrendim mücadele ettim ve kendi kendime bu hastalığı aştım arkadaşlar. Doktorsuz!! Sadece kendim uğraşarak 9 ay sonunda bu illet bitti. Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar var ise bana lütfen ulaşsın herşeyi en ince detayına kadar anlatacağım. Bana yaptıkları gibi doktora git doktorsuz geçmez kendin yapamaZsın diyenlere inat hiçbirşeyi anlatmayanlara inat yüzeysel dilatör çalış deyip akıl verenlere inat ben iyileşirsem elimden geldiğince herkese yardımcı olacağıma kendime söz vermiştim. Allah kimseyi bununla sınamasın. Diyeceğim o ki arkadaşlar hiçbirşey yok hayatınızı karartmayın kendinize güvenin ve evde çalışmalar yapın !!!

Ben doktora giderek kurtuldum, kendim asla herhangi birşey değdiremezdim. Ben tıbbın ve bilimin gücüne inandım. Doktora gidince 9 ayda değil, 2 3 saatte bitti çok şükür. Kendi başına baş etmek çok daha zor, bundan dolayı sizi çok tebrik ederim, mutluluklar :)

Merhaba ben doktora gıttım parmak egzersizi kegel nefes vs onlarda sorun yok ama ilişki sırasında sadece başı giriyo okadar acı da yok ama olmuyo oraya kadar geldim orda kalıyorum ne yapmam laxım

Mrbalar neler yaptınız bende dilatör setitlw çalışıyorum yapabiliyoruö ancak eşli denemelerde başarışı değilim 10 aydır sadece başını alabildö gerisi gelmiyo varmı bi öneriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…