• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus bu mu?

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
bu konuda bır suru baslık açılmıs yazıyorum cevap alamıyorum. google a vajınısmus yazdıgımda kk ya yoneldım ve sırf bunun ıcın uye oldum 7 gunluk evlıyım ve cınsel ılıskıye gıremıyorum sadece kızlıgım bozuldu yanı p..sın yarısını alabıldım gerısı duvar. sureklı aglıyorum ısıme konstantre degılım. esımle kardes gıbı oturuyoruz korkuyorum kayganlastırıcı aldım ıse yaramadı sımdıde adet oldum adetım bıtene kadar cozum bulmalıyım lutfennn

vajinusmus değilsin merak etme.kasların daha sıkı olduğunda acı verir zamanla geçer. kafanda böyle şeyler şartlandırma tüm ömrünü etkiler.kafan doluyken nasıl yapmayı düşünüyorsun. şu andakafanı boşalt öncelikle. Ve o an geldiğinde de. ve rahat bırak kendini. Eşinle konuş bu durumu o da hissediyordur bu durumu zaten. Her şeyi yavaştan almanı öneririm.Yavaş herşeyin başlangıcı olsun. zamanla herşey rayına oturur.

Cnm eğer penisin yarısını alabilyosan bencede sorun yok psikolojik olabilir yevaş yavaş deneyin ve kendini adapte et yani eşine bırak

Sen yine 7 günlük yarisindasin buyuk basarı :) biz tam bir ay sonra tam anlamıyla birlikte olabildik adet olman iyi olmus çünkü ilk iliski de tahsis oluyor araya adet girince onlarda düzelir benim oyle olmuştu :) bence hic sorun yok mutluluklar dilerim :)

kesinlikle diğer arkadaşlara katılıyorum vajinismus olsaydın yarısını bile alamazdın bence takılma bu tür şeylere ikinci yarı daha kolay sen kendini rahat bırak yeter:34: düşünme acaba vajinismus muyum diye

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...ben de bu sorunu yaşamış ve 3 ay önce çözebilmiş biri olarak s,ze bir link tavsiye edeceğim:

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

Ben bu linki takip ederek çözdüm...burada herkes çok içten ve aynı kaderi paylaşmalarından ötürü birbirlerini çok iyi anlıyorlar...en azından bizler bu problemimizi birileriyle paylaşmaktan dolayı bir nebze de olsa rahatlıyoruz...çünkü öteki türlü içimizde patlıyor ve daha sinirli ve üzgün bir hale dönüşüyoruz ayrıca evliliğimiz de yıpranıyor bir taraftan...bu platformda hem yalnız olmadığımızı görüyoruz hem de yenen arkadaşlar burada diğer arkadaşların yenmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar...ben çalıştığım için çok takip edemiyorum şu sıralar...ancak özelden bana ulaşırsanız elimden geldiği kadar sizlere nasıl yendiğimi anlatmaya ve yardımcı olmaya çalışırım...inanın hiç zor değil...hatta çok kolay...ancak öncelikle dünyadaki diğer tüm kadınlar gibi sizin de bunu başarabileceğiniz fikrini benimsemeniz gerek...gerisi kolay zaten...

Yalnız öncelikle bir uzmana jinekolojik muayene olmanız ve herşey normalse; yani kalın zar çeperi veya kitle, et parçası gibi ilişkiye engel olabilecek fizyolojik veya patolojik bir probleminiz yoksa ayrıca ıslanma problemi yaşamıyorsanız, ancak o zaman vajinismus teşhisi konulabilir...eğer herşey normalse ve halen daha ilişkiye giremiyorsanız öncelikle bana özelden ulaşın sonra da verdiğim link ile devam edin...olacak olacak olacak...bunu unutmayın...:9::34:...herkesi öpüyorum:54:...vajinismusu olan kalmasın:32:

destekleriniz için hepinize cok tesekkur ederımm dıger sayfada daha ayrıntılı var evet cok tesekkurler

tatlım yarısını alabildiysen devamı gelir yeter ki kasma kendini

Back