Deneyimi olan lütfen yazabilir mi gerçekten çok merak ediyorumm
eşim ereksiyon halini kaybediyor ben yeri bulupta o an kendimi hazirlayana kadar dün gece deneyelim dedik çok büyük bi kavga ettik boşanma söz konusu
Probleminiz kesinlikle psikolojik. Tak diye bir ses duymanız ve bepantol kullanarak rahatlamanız bunun kanıtıdırAllah nasip ederse.aynı şekilde bir de uyuşturmadan denemek istiyorum yine rahat alırsam.esimle denicem
anestol krem alEmla Benı uyustırmuyor ne yapsam olmuyor Yenı geldım aranıza
Bi kac sey soylicem yardimci olurmu bilmem ben hafif atlatanlardanim ve kendimce bacak acik pozisyon rahatsz edici oluyor yan pozisyonda bacagin kapali olarak ve oncesinde alkol yada sevismeyle rahatlamis olarak denesen.etkileyici bi on sevismeden sonra ama kafayi oraya takmadan oluruna birakarak ani yasayarak.ben halen bacak acik pozisyonu pek sevmiyorum.insallah duzelirsnbizim bir de pozisyonu yapamama sorunumuz var eşime aşağı it diyorum o düz şekilde itiyor ve canım.yaniyor ya da itiyorum.diyor.elimle.bakiorm.penisi katlı gibi bi hale.geliyor o girdiğini sanarak.itiyo bi de pozisyonda.da becerikli değiliz ben üstte geçim kendim yapım diyorum olmuyor bi türlü yapamıyorum altta daha rahat hissediyorum.ama olmuyor iste aparatla yenen çok kişi var beni.zari zedeleyince kolay olur sanmistim
inşallah canım alkol almak istemiyorum bir kere dertten içtik eşimle ama sarhoş olmadık tabiki ama iğrenç tadi hayatta içmem artık her pozisyonu deniyoruz canım hepsinde aynı yerde kalıyorum bir arkadaş nefesi hatırlattı bana ve evet nefesle ilerleme oluyorBi kac sey soylicem yardimci olurmu bilmem ben hafif atlatanlardanim ve kendimce bacak acik pozisyon rahatsz edici oluyor yan pozisyonda bacagin kapali olarak ve oncesinde alkol yada sevismeyle rahatlamis olarak denesen.etkileyici bi on sevismeden sonra ama kafayi oraya takmadan oluruna birakarak ani yasayarak.ben halen bacak acik pozisyonu pek sevmiyorum.insallah duzelirsn
ben kremleri spdeyleri deneyip hala basaramayanlardanim bazilarina cok kolay geliyor kendileri doktordan destek almafan halledebiliyorlar ben bir bucuk yil gecirsim boyle olacak gibi degil o parayi bulup doktora gidecegim simdi sizinde Allah yardimciniz olsun insallah yol gosteren biri olurMerhaba ben Adana da yaşıyorum 9 aylık evliyim evliliğim bitmek üzere parmak egzersizi yapamıyorum hastane için maddi durumumuz yetmiyor sprey ve kremler varmış bilen ne olur yardım etsin...