Emla Benı uyustırmuyor ne yapsam olmuyor Yenı geldım aranızaUyuşturucu krem veya spreyler var onlarla deneyin bir de
Sprey olanlar var dişçilerin kullandığı eczanede satılıyor içinize bolca sıkıp bekleyin 2 dk sonra hissizleşiyor ben öyle yaptımEmla Benı uyustırmuyor ne yapsam olmuyor Yenı geldım aranıza
Doktorların yaptığı da krem vs sürüp dilatörle egzersiz yaptırmak küçükten büyüğe doğru aynısını evde de yapabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba. Uç aydır evlıyım ve vajınısmus olduğumu anladım. Parmak vs Denıyorm yorumları okuyarak yapmıştım bunu da. Esım çok anlayışlı kendı de bıseyler denıyor mum vs bıraz gırdı uç cm kadar esım yardım ettı. Çok üzülüyorum ılıskı anında orda dayanılmaz bır acı hıssedıyorum. Benı çok ıyı anlarsınız zaten parmak bıle bır yerde takılıyormus gbı
Tam ılerlemıyor. Penıs bası bıraz gırdı bır ıkı cm fazla degıl esımı ıtıyorum cunku. Dr saygın beyı aradım 2500 5000 arası Fıyat verdı telefonda bıraz rahatlattı. Ama gitmek konusunda Emın degılım. Haydar dümene asıstanı ıle görüştüm. O da tek seans bır buçuk saatte yüzde yüz cozum dedı. Hıc jınekolojık muayene de olmadım sızce ne yapmalıyım nolur yardım edın
Vemcaine mi kullandın arkadaşım..birde iyice içine mi sıktın. Ben 24 temmuz da doktor yardımıyla yendim ama hala ikinci ilişkiye giremedim. Adet dönemi vs. Derken zaman girdi araya..hala biraz korkuyorum daSprey olanlar var dişçilerin kullandığı eczanede satılıyor içinize bolca sıkıp bekleyin 2 dk sonra hissizleşiyor ben öyle yaptım
Evet ince çubuğu var sıkıp bekleyince uyuşuyor eşin prezervatif taksa iyi olur uyuşukluk ona geçebilir geçici olarak. Kayganlaştırıcı ya da vazelinle yapın bir de çok dik değil hafif aşağı yönde denesin bir de sen ıkınınca açılıyorVemcaine mi kullandın arkadaşım..birde iyice içine mi sıktın. Ben 24 temmuz da doktor yardımıyla yendim ama hala ikinci ilişkiye giremedim. Adet dönemi vs. Derken zaman girdi araya..hala biraz korkuyorum da