- 18 Ekim 2020
- 4
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Berennnnnnn
Merhabalar kader ortaklarım :) tebessüm ederek başlıyorum hikayeme çünkü sonu mutlu biten hikayelerden benimkisi. Ben bir çok hemcinslerim gibi vajinismus hastasıydım. Daha en başında rahatsızlığımın adını dahi bilmezken eşimle ilişki sırasında çektiğim o korkunç acının nedenini araştırmaya karar verdim. Malesef bir türlü sorunsuz acısız ağrısız birleşemiyorduk hatta hiç birleşemedik. Her defasında canım daha çok yanıyordu. Veee Sonraaaaa... :) internet üzerinden ilk araştırmamı yapıp Şenay Eserdağ hocamla karışılaştım. Eşime profesyonel bir destek almamız gerektiği konusunda ısrarcı olup ilk muayeneyi o kibar elleriyle nazik bir biçimde Şenay hocam yaptı. Beni sonrasında cinsel terapistim olan tatlı mı tatlı sabırlı mı sabırlı canım Ablam Safinaz ablacığıma yönlendirdi. Beni motive edişi pes etmemem için direnmesi zaten sakinliği sabrı sizi o yola her türlü başarıya götürüyor. Hele Şenay hocamın olaya espirileriyle yaklaşması sanki evinizde aileniz yardımcı oluyor hissiyatını yaşatmaları aile sıcaklığı bambaşka. Tabi öncelikle bu yola çıkarken istikrarlı başaracağım düşüncesiyle çıkmak ve iç sesinizin sizi bastırmasına izin vermemeniz gerekli. Benim vajinismusa başlattığım bu savaşta 3 seans bu hastalığı nakavt etmem için yeterli oldu. Ben Süleyman Eserdağ Şenay Eserdağ Safinaz ablama ve tüm ekibe bu sorunu aşmamda yanımda oldukları İçin çok ama çok minnettarım. İyi ki sizin güvenli ellerinize bırakmışım kendimi sihirli bir değnek değdi sanki hayatıma evliliğim düzene girdi iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri...