- 24 Kasım 2020
- 30
- 12
- 18
- 34
- Konu Sahibi hopeiseverywhere
-
Yarısı girdikten sonra derin derin nefes al canım eşin çıkmasın zaten aşmışsın sen yarısı girdiyse tamamı hiç acıtmıyor yarıya gelene kadar acıtıyor zaten ondan sonrası dümdüz boşluk hissetmiyorsun bana güven bende yaşadımHerkese merhabalar,
3.5 aydık evliyim ve sadece yarım penis alabildim.
En son uyuşturan sprayle denedik eşim çok sıcak bakmasa da ama ben yine kastım kendimi sanırım tam uyuşturamadım. Açıkçası dilatör vs pilastk birşeyi içime almak istemiyorum o yüzden parmakla deneyelim diye düşündük. Krem ya da sprayi sürenler hangi aşamada yapıyor ? Penisin ucu giriyor en son geçen hafta yarısını da aldım bi yerde kaldı hepimizin dediği o duvar hissi acaba diyorum eşim zorlasa mı yoksa daha çok mu acır hani tek hamlede yapsa geçse ne olur o da ben ürktüğüm için duruyor .. psikolojik olarak kendimi çok duygusal hissetmeye ve alıngan olmaya başladım kötüye gidecek diye ürküyorum şu aşamaya gelmiş olmak mutlu ediyor ama son aşamayı nasıl başarırım spray erkeği de uyuşturuyor ve haz almamızı istiyorlar ki ben ilkinde önemsemiyorum ama kafam karıştı az kaldı evet ne yapabilirim nolur yardım ...
Gerçekten bu aşamaya gelmiş biri olarak önerileriniz benim için önemliHerkese merhabalar,
3.5 aydık evliyim ve sadece yarım penis alabildim.
En son uyuşturan sprayle denedik eşim çok sıcak bakmasa da ama ben yine kastım kendimi sanırım tam uyuşturamadım. Açıkçası dilatör vs pilastk birşeyi içime almak istemiyorum o yüzden parmakla deneyelim diye düşündük. Krem ya da sprayi sürenler hangi aşamada yapıyor ? Penisin ucu giriyor en son geçen hafta yarısını da aldım bi yerde kaldı hepimizin dediği o duvar hissi acaba diyorum eşim zorlasa mı yoksa daha çok mu acır hani tek hamlede yapsa geçse ne olur o da ben ürktüğüm için duruyor .. psikolojik olarak kendimi çok duygusal hissetmeye ve alıngan olmaya başladım kötüye gidecek diye ürküyorum şu aşamaya gelmiş olmak mutlu ediyor ama son aşamayı nasıl başarırım spray erkeği de uyuşturuyor ve haz almamızı istiyorlar ki ben ilkinde önemsemiyorum ama kafam karıştı az kaldı evet ne yapabilirim nolur yardım
Alalh razı olsun sağol canım en son sprey öncesi yarıya kadar girdi eşim dedi ki kendini çok rahat bırakmıştın sprayle olsun demesen yapmıştık dedi ve şuna onu nasıl anlardım hatırlamıyorumYarısı girdikten sonra derin derin nefes al canım eşin çıkmasın zaten aşmışsın sen yarısı girdiyse tamamı hiç acıtmıyor yarıya gelene kadar acıtıyor zaten ondan sonrası dümdüz boşluk hissetmiyorsun bana güven bende yaşadım
Sen aşmışsın canım emin olGerçekten bu aşamaya gelmiş biri olarak önerileriniz benim için önemli
Orda duvar felan yok canım biraz girdikten sonra ora alışıyor emin ol ben yaptıysam herkes yapmıştırAlalh razı olsun sağol canım en son sprey öncesi yarıya kadar girdi eşim dedi ki kendini çok rahat bırakmıştın sprayle olsun demesen yapmıştık dedi ve şuna onu nasıl anlardım hatırlamıyorumsprayli ve sonrasında da 3 te biri girdi gibi oldu o duvara geldiği an çok kötü oluyorum sızlama gibi onu nasıl aşacağım
Yarıyı başardıysan tamamı girer canım önemli olan ucunun girmesi ondan sonrası acıtmıyor bile sadece nefes al sen dur dediğinde eşin dursun ama içinde bekletAlalh razı olsun sağol canım en son sprey öncesi yarıya kadar girdi eşim dedi ki kendini çok rahat bırakmıştın sprayle olsun demesen yapmıştık dedi ve şuna onu nasıl anlardım hatırlamıyorumsprayli ve sonrasında da 3 te biri girdi gibi oldu o duvara geldiği an çok kötü oluyorum sızlama gibi onu nasıl aşacağım
Tamam canım derin nefes ve ıkınmayı o an unutuyorumYarıyı başardıysan tamamı girer canım önemli olan ucunun girmesi ondan sonrası acıtmıyor bile sadece nefes al sen dur dediğinde eşin dursun ama içinde beklet
Çok iyi anlıyorum hemde dünyanın en berbat hissi yetersizlik insan içine çıkamıyordum benTamam canım derin nefes ve ıkınmayı o an unutuyorumama ıkınma olayını çok duydum vajina açılırmış doğumdaki reflex gibi ..
birkaç gündür ucuda girmiyor kaçıyorum resmen ilişkiden yine olmazsa diye artık cesaretimi topladım gerçekten başarmak için ne gerekiyorsa yapacağım siz anlarsınız psikolojik olarak çok yorucu ve özgüvenim gidiyor
Rabbim öyle bir yaratmışki oraya ne soksan gidiyor ben şuan aşılama tedavi aşamasındayım alttan devamlı muayene oluyorum ve hiç korkmuyorum . Dilini yanağına değdirince nasıl şeklini alıyorsa orasıda öyle ne girerse onun şeklini alıyor düşünsene kocaman bebek çıkıyor ordan bebeğin bile şeklini alabilecek büyüklükteTamam canım derin nefes ve ıkınmayı o an unutuyorumama ıkınma olayını çok duydum vajina açılırmış doğumdaki reflex gibi ..
birkaç gündür ucuda girmiyor kaçıyorum resmen ilişkiden yine olmazsa diye artık cesaretimi topladım gerçekten başarmak için ne gerekiyorsa yapacağım siz anlarsınız psikolojik olarak çok yorucu ve özgüvenim gidiyor
Ya inşallah en kısa zamanda yaşarım bunu afedersiniz ama ucu o kadar kalın geliyor ki dokunduğu an kasmaya başlıyorum ucu girer bi yere kadar geliyor sonrası o duvar hissiyatı korkutuyor nefes olayı ile yavaşça deneyelim nasıl olacak bilmiyorumÇok iyi anlıyorum hemde dünyanın en berbat hissi yetersizlik insan içine çıkamıyordum benama o kadar basitki şuanki uğraştığım sorunlar onun yanında hiç bişey . Canım ıkınınca doğru açılıyor orası ama ilişki esnasında yapma onu daha çok canın yanarken bence sen benim dediğimi yap eşin girsin yarıya kadar zaten bitmiş senin iş ondan sonrası acımıyor bende birde rahim darlığı vardı yarıdan sonrası o kadar kolay olduki Allah’ım bumuydu ya dediğim şey tamamı girdikten sonra eşin yavaş yavaş git gel yapsın senin vajinismus bitmiş çünkü öyle olunca içeri alamıyorsun sen sadece biraz cesaret ver kendıne eşine güven
Ucu girdikten sonra olay bitiyor kendıni Kasmaman yeterliYa inşallah en kısa zamanda yaşarım bunu afedersiniz ama ucu o kadar kalın geliyor ki dokunduğu an kasmaya başlıyorum ucu girer bi yere kadar geliyor sonrası o duvar hissiyatı korkutuyor nefes olayı ile yavaşça deneyelim nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?