• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus Acil

hopeiseverywhere

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
30
12
18
34
Herkese merhabalar,
3.5 aydık evliyim ve sadece yarım penis alabildim.
En son uyuşturan sprayle denedik eşim çok sıcak bakmasa da ama ben yine kastım kendimi sanırım tam uyuşturamadım. Açıkçası dilatör vs pilastk birşeyi içime almak istemiyorum o yüzden parmakla deneyelim diye düşündük. Krem ya da sprayi sürenler hangi aşamada yapıyor ? Penisin ucu giriyor en son geçen hafta yarısını da aldım bi yerde kaldı hepimizin dediği o duvar hissi acaba diyorum eşim zorlasa mı yoksa daha çok mu acır hani tek hamlede yapsa geçse ne olur o da ben ürktüğüm için duruyor .. psikolojik olarak kendimi çok duygusal hissetmeye ve alıngan olmaya başladım kötüye gidecek diye ürküyorum şu aşamaya gelmiş olmak mutlu ediyor ama son aşamayı nasıl başarırım spray erkeği de uyuşturuyor ve haz almamızı istiyorlar ki ben ilkinde önemsemiyorum ama kafam karıştı az kaldı evet ne yapabilirim nolur yardım ...

Herkese merhabalar,
En son uyuşturan sprayle denedik eşim çok sıcak bakmasa da ama ben yine kastım kendimi sanırım tam uyuşturamadım. Açıkçası dilatör vs pilastk birşeyi içime almak istemiyorum o yüzden parmakla deneyelim diye düşündük. Krem ya da sprayi sürenler hangi aşamada yapıyor ? Penisin ucu giriyor en son geçen hafta yarısını da aldım bi yerde kaldı hepimizin dediği o duvar hissi acaba diyorum eşim zorlasa mı yoksa daha çok mu acır hani tek hamlede yapsa geçse ne olur o da ben ürktüğüm için duruyor .. psikolojik olarak kendimi çok duygusal hissetmeye ve alıngan olmaya başladım kötüye gidecek diye ürküyorum şu aşamaya gelmiş olmak mutlu ediyor ama son aşamayı nasıl başarırım spray erkeği de uyuşturuyor ve haz almamızı istiyorlar ki ben ilkinde önemsemiyorum ama kafam karıştı az kaldı evet ne yapabilirim nolur yardım ...
Yarısı girdikten sonra derin derin nefes al canım eşin çıkmasın zaten aşmışsın sen yarısı girdiyse tamamı hiç acıtmıyor yarıya gelene kadar acıtıyor zaten ondan sonrası dümdüz boşluk hissetmiyorsun bana güven bende yaşadım 🙏

Herkese merhabalar,
En son uyuşturan sprayle denedik eşim çok sıcak bakmasa da ama ben yine kastım kendimi sanırım tam uyuşturamadım. Açıkçası dilatör vs pilastk birşeyi içime almak istemiyorum o yüzden parmakla deneyelim diye düşündük. Krem ya da sprayi sürenler hangi aşamada yapıyor ? Penisin ucu giriyor en son geçen hafta yarısını da aldım bi yerde kaldı hepimizin dediği o duvar hissi acaba diyorum eşim zorlasa mı yoksa daha çok mu acır hani tek hamlede yapsa geçse ne olur o da ben ürktüğüm için duruyor .. psikolojik olarak kendimi çok duygusal hissetmeye ve alıngan olmaya başladım kötüye gidecek diye ürküyorum şu aşamaya gelmiş olmak mutlu ediyor ama son aşamayı nasıl başarırım spray erkeği de uyuşturuyor ve haz almamızı istiyorlar ki ben ilkinde önemsemiyorum ama kafam karıştı az kaldı evet ne yapabilirim nolur yardım
Gerçekten bu aşamaya gelmiş biri olarak önerileriniz benim için önemli

Yarısı girdikten sonra derin derin nefes al canım eşin çıkmasın zaten aşmışsın sen yarısı girdiyse tamamı hiç acıtmıyor yarıya gelene kadar acıtıyor zaten ondan sonrası dümdüz boşluk hissetmiyorsun bana güven bende yaşadım 🙏
Alalh razı olsun sağol canım en son sprey öncesi yarıya kadar girdi eşim dedi ki kendini çok rahat bırakmıştın sprayle olsun demesen yapmıştık dedi ve şuna onu nasıl anlardım hatırlamıyorum :( sprayli ve sonrasında da 3 te biri girdi gibi oldu o duvara geldiği an çok kötü oluyorum sızlama gibi onu nasıl aşacağım

Gerçekten bu aşamaya gelmiş biri olarak önerileriniz benim için önemli
Sen aşmışsın canım emin ol 💕 bende 5 ay uğraştım kendı kendıme yendim düşünsene eskiden vajinismus diye bişeymi vardı . Hem kendı kendımize olan telkinlerimiz hiç korkma bizde ilk başta yarım denedik ondan sonra eşim şehir dışına çıktı 1 hafta felan yapamadık ama geldiğinde tamamı bile oldu ve hiç acımadı yarı girdikten sonra eşim biraz bekledi sonra yavaş yavaş itekledi korkma hiç

Alalh razı olsun sağol canım en son sprey öncesi yarıya kadar girdi eşim dedi ki kendini çok rahat bırakmıştın sprayle olsun demesen yapmıştık dedi ve şuna onu nasıl anlardım hatırlamıyorum :KK43: sprayli ve sonrasında da 3 te biri girdi gibi oldu o duvara geldiği an çok kötü oluyorum sızlama gibi onu nasıl aşacağım
Orda duvar felan yok canım biraz girdikten sonra ora alışıyor emin ol ben yaptıysam herkes yapmıştır

Alalh razı olsun sağol canım en son sprey öncesi yarıya kadar girdi eşim dedi ki kendini çok rahat bırakmıştın sprayle olsun demesen yapmıştık dedi ve şuna onu nasıl anlardım hatırlamıyorum :KK43: sprayli ve sonrasında da 3 te biri girdi gibi oldu o duvara geldiği an çok kötü oluyorum sızlama gibi onu nasıl aşacağım
Yarıyı başardıysan tamamı girer canım önemli olan ucunun girmesi ondan sonrası acıtmıyor bile sadece nefes al sen dur dediğinde eşin dursun ama içinde beklet

Yarıyı başardıysan tamamı girer canım önemli olan ucunun girmesi ondan sonrası acıtmıyor bile sadece nefes al sen dur dediğinde eşin dursun ama içinde beklet
Tamam canım derin nefes ve ıkınmayı o an unutuyorum :( ama ıkınma olayını çok duydum vajina açılırmış doğumdaki reflex gibi ..
birkaç gündür ucuda girmiyor kaçıyorum resmen ilişkiden yine olmazsa diye artık cesaretimi topladım gerçekten başarmak için ne gerekiyorsa yapacağım siz anlarsınız psikolojik olarak çok yorucu ve özgüvenim gidiyor :(

Tamam canım derin nefes ve ıkınmayı o an unutuyorum :KK43: ama ıkınma olayını çok duydum vajina açılırmış doğumdaki reflex gibi ..
birkaç gündür ucuda girmiyor kaçıyorum resmen ilişkiden yine olmazsa diye artık cesaretimi topladım gerçekten başarmak için ne gerekiyorsa yapacağım siz anlarsınız psikolojik olarak çok yorucu ve özgüvenim gidiyor :KK43:
Çok iyi anlıyorum hemde dünyanın en berbat hissi yetersizlik insan içine çıkamıyordum ben 😢 ama o kadar basitki şuanki uğraştığım sorunlar onun yanında hiç bişey . Canım ıkınınca doğru açılıyor orası ama ilişki esnasında yapma onu daha çok canın yanarken bence sen benim dediğimi yap eşin girsin yarıya kadar zaten bitmiş senin iş 😂 ondan sonrası acımıyor bende birde rahim darlığı vardı yarıdan sonrası o kadar kolay olduki Allah’ım bumuydu ya dediğim şey tamamı girdikten sonra eşin yavaş yavaş git gel yapsın 🤗 senin vajinismus bitmiş çünkü öyle olunca içeri alamıyorsun sen sadece biraz cesaret ver kendıne eşine güven 😘♥️

Tamam canım derin nefes ve ıkınmayı o an unutuyorum :KK43: ama ıkınma olayını çok duydum vajina açılırmış doğumdaki reflex gibi ..
birkaç gündür ucuda girmiyor kaçıyorum resmen ilişkiden yine olmazsa diye artık cesaretimi topladım gerçekten başarmak için ne gerekiyorsa yapacağım siz anlarsınız psikolojik olarak çok yorucu ve özgüvenim gidiyor :KK43:
Rabbim öyle bir yaratmışki oraya ne soksan gidiyor ben şuan aşılama tedavi aşamasındayım alttan devamlı muayene oluyorum ve hiç korkmuyorum . Dilini yanağına değdirince nasıl şeklini alıyorsa orasıda öyle ne girerse onun şeklini alıyor düşünsene kocaman bebek çıkıyor ordan bebeğin bile şeklini alabilecek büyüklükte ♥️

Merhaba bende aynı durumdayım
Penisin birazını alabiliyorum sonrası olmuyor dilator aldım ama denemeye korkuyorum istediğim sadece birilerinin desteği

Çok iyi anlıyorum hemde dünyanın en berbat hissi yetersizlik insan içine çıkamıyordum ben 😢 ama o kadar basitki şuanki uğraştığım sorunlar onun yanında hiç bişey . Canım ıkınınca doğru açılıyor orası ama ilişki esnasında yapma onu daha çok canın yanarken bence sen benim dediğimi yap eşin girsin yarıya kadar zaten bitmiş senin iş 😂 ondan sonrası acımıyor bende birde rahim darlığı vardı yarıdan sonrası o kadar kolay olduki Allah’ım bumuydu ya dediğim şey tamamı girdikten sonra eşin yavaş yavaş git gel yapsın 🤗 senin vajinismus bitmiş çünkü öyle olunca içeri alamıyorsun sen sadece biraz cesaret ver kendıne eşine güven 😘♥️
Ya inşallah en kısa zamanda yaşarım bunu afedersiniz ama ucu o kadar kalın geliyor ki dokunduğu an kasmaya başlıyorum ucu girer bi yere kadar geliyor sonrası o duvar hissiyatı korkutuyor nefes olayı ile yavaşça deneyelim nasıl olacak bilmiyorum :(

Ya inşallah en kısa zamanda yaşarım bunu afedersiniz ama ucu o kadar kalın geliyor ki dokunduğu an kasmaya başlıyorum ucu girer bi yere kadar geliyor sonrası o duvar hissiyatı korkutuyor nefes olayı ile yavaşça deneyelim nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
Ucu girdikten sonra olay bitiyor kendıni Kasmaman yeterli

Back
X