Merhaba, yaklaşık 1 aydır forumdaki tüm vajinismus konularını okudum ezberledim bile diyebilirim. Yeni evlendim , 2 ay 2 gün oluyor bugun. Eşimle severek evlendim ama ilk gece korkumda pek olmamasına rağmen olmadı kanama gerceklesti kızlık zarı illeti bitti ama kismi olarak girebiliyor ve devaminda ben acı hissediyorum sanki karnimda şancı gibi ve tabi hal boyle olunca musade etmiyorum devamına çok çok az bir kısmı giriyor anladigim kadarıyla. Baktim yorumlara vajinismus olduğuma karar verdim , sonra Bursada deniz çakmak guleryuz e gittim vajina kontrolu yaptı ve hicbir sorun olmadığını zarin yırtılması olduğunu söyledi deneyin vs dedi ve yolladı eve geri 300 tl boşa gitti ne rahatladim ne bir tavsiye sprey krem vemcain emla hurafe hiç işe yaramaz dedi forumda okuduklarimi da sormuştum kendisine. Eşim bu konuda ustume gelmiyor baski yapmıyor ama biz daha bu işi halledememisken ailesi torun baskısında tabi. Internetten rabır dilatör seti siparis etmiştim buGun elime ulaştı ama nasil yapmam gerek , nefes ve kegel egzersizleri hakkında pek bir bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen bildiklerinizi anlatın eşimin iyi ve sevgili yaklasimina karsi kendimi suçlu hissediyorum. Ve annemde teyzemde kimsede boyle bir sorun olmamis bana yol.gosterecek kimse yok. Bursada cigdem tezcan adlı bir dr var onunda yorumlarina baktim hepsi sahte duruyordu boşa para vermek istemedim açıkçası dr tedavilerine ayırabilecek bütçem pek yok bu donemde yardımlarınızı bekliyorum