• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinayı kaşıyarak kanatma mantarmı siğilmi yaramı

muraddi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
38
11
36
İstanbul
arkadaşlar 3 gündür sitedeki mantar siğiller yaralar hepsini okudum.benimki hiçbirine benzemiyor.16 haftalık hamileyim bu zamana kadar doktorum hiç vitamin vs.vermedi.geçen hafta doktor değişikliği yaptım ve bu doktor magnesıum dıasporal ve
elevıt pronatal verdi.düzenli olarak kullandım.fakat kullanmamın sanırım 3 4 günlerinde bende kaşıntı başladı.sitede bu ilaçları kullananların yorumlarını okudum.kaşıntının sirkeyle yıkanarak azaltıldığını vs vs..24 saat sitedeyim yani kızlar.gece gündüz aniden gelen kaşıntı çıldırcak gibi kaşıyorum.bir gece uyuyamıyorum diye kalktım kolonyayla yıkadım.cayır cayır yandım ama kaşıntı durmuştu.başka bir gece elimde tuvalet kağıdıyla bastırarak kaşımaktan kanattım..daha önce mantar olupta fitil kullanan arkadaşlar bilir o fitil gün içinde akıntı şeklinde çamaşırınıza akar bunu hissedersiniz..işte tam olarak benim akıntımda öyle oluyor sarı sümüğümsü kokusuz.ve akıntı geldiği andan itibaren delice bir kaşıntı durdurmak mümkün değil.bunu yaşayan bilir.şimdi siğili olan arkadaşlardan yada yarası yardım istiyorum siğiller illa dr kontrolüylemi bellı oluyor taharetlenırken hissetmiyormusunuz.kadın doğumcu anlamazmı cildiyeye görünmek şart mı ben ya kaşımaktan tahriş ettim yada siğil var anlamıyorum.bilgisi olan lütfen paylaşsın.

ya güzelim niye doktor bişey demiyoki
baktırmışsındır sanırım
simir alındı mı senden
akıntından örnek alındı mı
bence iyi bi doktora git sen
bana mantar gibi geldi

daha görünemedim doktora canım yaa.10 gün önce gittim işte zayıfım diye magnezyum bıde o evelıtı verdı kullanmaya basladım kasıntılar başladı.mantarı evliliğimin basında yaşamıstım biliyorum az çok nasıl bişey olduğunu idrarda yanmada yapıyor.ama bukez bende yanma yok ağrı falan yok.bir kaşıntı varya nasıl anlatamam alıp kucağıma oturup kaşımak geliyor ya..o sırada acıtıyorum işte.ptesi doktorumla rand var ama diyorum acaba cildiyeyemi gitsem.eyvahedigeldismile

canım ne olur vajinana kolonya vb..şeyler sürme,en kısa zamanda doktoruna git ve onunla bu sorunu halledin.aldığın elevitin kaşıntıyla bence hiçbir alakası yok,çünki o vitamin hapı.belki idrar yollarında enfeksiyon vardır bi idrar testi yaptır,belkide hiçbirşeyin yoktur hamilelikle ilgili birşeydir,doktoruna danış.şimdi yazacağım şey belki biraz saçma ve kafanı yorma ama demedende geçemiycem annem abimlere hamileyken hiç vajina kaşıntısı olmamış,bana hamileyken hep vajinası kaşınmış,kız olacağını vajina kaşıntısından anlıyormuş,belkiiiii dedim....

canım ne olur vajinana kolonya vb..şeyler sürme,en kısa zamanda doktoruna git ve onunla bu sorunu halledin.aldığın elevitin kaşıntıyla bence hiçbir alakası yok,çünki o vitamin hapı.belki idrar yollarında enfeksiyon vardır bi idrar testi yaptır,belkide hiçbirşeyin yoktur hamilelikle ilgili birşeydir,doktoruna danış.şimdi yazacağım şey belki biraz saçma ve kafanı yorma ama demedende geçemiycem annem abimlere hamileyken hiç vajina kaşıntısı olmamış,bana hamileyken hep vajinası kaşınmış,kız olacağını vajina kaşıntısından anlıyormuş,belkiiiii dedim....

ayyy tatlım benım saol.allahıma cok çükür gecti ama bı bılsen neler yasadım kız öle kasınıyoki değil kolonya kezzap dökecektim nerdeyse oturup aglıyodum yaa resmenkaydirigubbakcemile3 şimdi iyiyim çok şükür.he bebeğimde 11inci haftasında doktor erkege benziyo demişti suanda 17 +6dayım erkek oldugu kesınlesti.tabi yine allah bilir.

Back