vajinaya hava girmesi

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
cinsel ilişki sırasında vajinadan gaz gibi hava çıkan oluyomu aranızda? bende normalde hiç olmamıştı fakat przrvfle ve baya uzun sürdü ilişki ondan kaynaklanıyo olablrmı :KK43: çok utandım gerçekten

cinsel ilişki sırasında vajinadan gaz gibi hava çıkan oluyomu aranızda? bende normalde hiç olmamıştı fakat przrvfle ve baya uzun sürdü ilişki ondan kaynaklanıyo olablrmı :KK43: çok utandım gerçekten

Utanılacak bir şey değil, çok normal. Bunu yaşamayan çok azdır.

İlişki esnasında rahim ağzına doğru sıkışan havanın erkek organı vajinadan çıkarken kendini dışarı atması olayı diye yüzeysel olarak özetlenebilir. Eh, o sırada ses çıkması da normal.

Prezervatifle ya da ilişki süresiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Normalde erkek organının kalınlığıyla, ve vajinanın onu tamamen sarmasıyla ilgili bir durum, yoksa hava zaten içeride sıkışıp kalmazdı. Ama ilk defa yaşıyor olmanızın sebebi belki pozisyon ile ilgilidir.

yok pozisyonla bi ilgisi yk her zamnki zaten şuan 5. ilişkye grmem cok yeniyiz bazı yerlerde vajinanın genişlemesinden dolayı olduğu yazılmış ama benmkı daha çok yeni hepmi oluyo bu ne yapmalı

yok pozisyonla bi ilgisi yk her zamnki zaten şuan 5. ilişkye grmem cok yeniyiz bazı yerlerde vajinanın genişlemesinden dolayı olduğu yazılmış ama benmkı daha çok yeni hepmi oluyo bu ne yapmalı

Genişlemesi ile hiç ilgisi yok. Aksine, genişlese zaten ilişki esnasında da hava girer çıkar, sıkışma gibi bir durum olmayacağı için erkek organı dışarı çıkınca ani ve sesli bir gaz çıkışı da olmaz, her okuduğunuza inanmayın. Zaten nereye genişliyor, vajina elastik bir organ ve doğumdan sonra bile kendini toparlayabiliyor, beş kere ile genişler mi ayol =)

Her ilişkide olur diye bir şey yok, ama arada olur yani. Yapabileceğiniz bir şey yok pek, utanılacak bir durum olmadığını bilin yeterli.

Son düzenleme:
ben bunu bir arkadaşımdan duymuştum zaten yanlız nişanlım sanırım gaz çıkardım faln sandı o tarz bi tepki verdi ben yapmadım bilerek falan demek zorunda kaldım.oda benden once devmlı bırlıktelik yaşamış hiçmi başına gelmemiş bilmiyorum :S nasıl bi tepki vermeliyimki anlamadım

bu konuyla ilgili başka topiklerde vardı..
vajinanın genişlemsiyle ilgili bi olay değil tek sizde olmuyor yani :)
arkadaş açıklamış zaten...her ilişkide oluyormu peki ?

hayır ilk defa oldu ve ilk defa prezervatif kullandık ben ondanmı kaynaklandı dye düşünüyordum ama yanılıyorum sanırım

ben bunu bir arkadaşımdan duymuştum zaten yanlız nişanlım sanırım gaz çıkardım faln sandı o tarz bi tepki verdi ben yapmadım bilerek falan demek zorunda kaldım.oda benden once devmlı bırlıktelik yaşamış hiçmi başına gelmemiş bilmiyorum :S nasıl bi tepki vermeliyimki anlamadım

Belki her seferinde öyle zannetmiştir bilmiyorum. Dediğim gibi, bu havanın içeride sıkışmasıyla ilgili, bu da erkek ve dişi cinsel organlarının boyutlarıyla ilgili. Başınıza gelen çok normal bir şey, başınıza bir daha geldiğinde açıklamasını yaparsınız şu şu sebepten oluyormuş diye.

prezervatifle alakası yok canım :)
arada olur böyle şeyler bu duruma alışsanız iyi olur:)

peki boyuttan kastınız ne onuda açıklarsanız belki sorunun kaynağını anlıyablırım

peki boyuttan kastınız ne onuda açıklarsanız belki sorunun kaynağını anlıyablırım

Sorunun kaynağı hava sıkışması. Penis ince olursa, veya vajina geniş olursa ilişki sırasında vajinanızdaki hava dibe doğru sıkışıp kalmaz, penis vajinadan çıkınca da absürd bir ses eşliğinde dışarı fırlamaz. Olay bu. Bilimsel kanıt da istiyorsanız bir balonu şişirip kendi haline bırakın, havası inerken çıkardığı sesi dinleyin :KK6:

teşekkür ederim yorumlar için gerçekten ama çok kötü hissettim kendimi bugün biliyorum insanın elinde olan bişe değil ama gel bide buna partnerine anlat..

Sorunun kaynağı hava sıkışması. Penis ince olursa, veya vajina geniş olursa ilişki sırasında vajinanızdaki hava dibe doğru sıkışıp kalmaz, penis vajinadan çıkınca da absürd bir ses eşliğinde dışarı fırlamaz. Olay bu. Bilimsel kanıt da istiyorsanız bir balonu şişirip kendi haline bırakın, havası inerken çıkardığı sesi dinleyin :KK6:

ben bu bilginin tersini okumuştum bir doktorun kaleminden..

teşekkür ederim yorumlar için gerçekten ama çok kötü hissettim kendimi bugün biliyorum insanın elinde olan bişe değil ama gel bide buna partnerine anlat..

E anlatın işte. Anlaması için ortaokul fizik bilgisi yeterli. Ama derdi sizin kendinizi kötü hissetmenizi sağlamaksa onu bilmiyorum. Bu olay o kadar olağan bir şey ki, daha önce ilişki yaşayıp da hâlâ bunu garipsemesi bile tuhaf geldi bana yani.

O ne şekilde açıklamıştı peki, merak ettim.

vajen normalden biraz daha geniş ise,giriş çıkış işlemi ve süresi boyunca içeriye hava dolacağından,olay bittikten hemen sora bu tarz bir ses eşliğinde içerde birikmesi muhtemel hava dışarı çıkacaktır şeklindeydi aşağı yukarı..

vajen normalden biraz daha geniş ise,giriş çıkış işlemi ve süresi boyunca içeriye hava dolacağından,olay bittikten hemen sora bu tarz bir ses eşliğinde içerde birikmesi muhtemel hava dışarı çıkacaktır şeklindeydi aşağı yukarı..

Peki vajina normalden geniş ise hava nasıl birikiyormuş? Hava sürkülasyonu yapacak derecede bir genişlik varsa, zaten hava girer çıkar girer çıkar, olayın sonunda ses çıkaracak şekilde bir hava boşalması söz konusu olamaz ki...

ama geniş olduğunu sanmıyorum baya bi zorlanıyoruz bırlıkte olurken:KK43:

ben şahsi kanaatimi de ekleyeyim;

bunun geniş,dar yada normal olmasıyla ilgisi yok!

bir tazyik uygulanıyor ve hava pompalanıyor adeta..
e doğal olarak da işlem bittikten hemen sonra dolan hava bir şekilde çıkmak zorunda..

(yahu hayatımda bu kadar dikkatli yazdığımı hatırlamıyorum.. konu sebebiyle yani :86: çatliyciim)

X