- 3 Eylül 2024
- 6
- 2
- 18
-
- Konu Sahibi korkulubiri
Bence hamile olmazsınMerhabalar lütfen yargılamayın çok korkuyorum 25 ağustosta erkek arkadaşımın penisi vajinama değdi 1 dakikan bile az bir süre herhangi bir girme durumu olmadı boşalma durumu da olmadı sadece ucunda zevk suyu varmış sanırım ama o esnada gelmemiş ön sevişme esnasında boxer varken gelmiş ucunda kalmış hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı kullandım sizce hamile olur muyum lütfen acil cevap verin çok korkuyorum bir daha asla yapmam
Ya evet haklısınız bir anlık hata yaptım çok korkuyorum değdiği için çok korktum zevk suyu da ucunda kaldıysa diye kesin olmam dimiŞu ertesi gün hapını doktorların reçete etmesi lazım. Elinizden gelse penis kelimesini duyunca kullanacaksınız çünkü. Nasıl hamile kalacaksınız sizce şu durumda?
korkma yaniMerhabalar lütfen yargılamayın çok korkuyorum 25 ağustosta erkek arkadaşımın penisi vajinama değdi 1 dakikan bile az bir süre herhangi bir girme durumu olmadı boşalma durumu da olmadı sadece ucunda zevk suyu varmış sanırım ama o esnada gelmemiş ön sevişme esnasında boxer varken gelmiş ucunda kalmış hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı kullandım sizce hamile olur muyum lütfen acil cevap verin çok korkuyorum bir daha asla yapmam
HayırYa evet haklısınız bir anlık hata yaptım çok korkuyorum değdiği için çok korktum zevk suyu da ucunda kaldıysa diye kesin olmam dimi
Çok teşekkür ederimKorkma yani :)))
korkma yani
Çok teşekkürler
Evet haklısınız penisin ucunda zevk suyu kalması beni korkuttu içinde sperm bulunuyormuş çünküBu kadar basit hamile kalınmıyor. Birleşme bile olmamış bırakın içeri boşalmayı.
Evet girme olmadı ama vajina o sırada ıslaktı yani penis de değince beni korkuttu sormak istedim günlerdir korkudan duramadımTamam zevk suyunda sperm olabilir de içeri girmemiş ki nasıl gidecek yumurta dölleyecek
Bişey olmaz birleşme olmamış. Hamilelik için birçok faktörün bir arada olması lazım öncelikle yumurtlama haftası olması lazım, boşalma ve birleşme vs gibi gibi....Merhabalar lütfen yargılamayın çok korkuyorum 25 ağustosta erkek arkadaşımın penisi vajinama değdi 1 dakikan bile az bir süre herhangi bir girme durumu olmadı boşalma durumu da olmadı sadece ucunda zevk suyu varmış sanırım ama o esnada gelmemiş ön sevişme esnasında boxer varken gelmiş ucunda kalmış hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı kullandım sizce hamile olur muyum lütfen acil cevap verin çok korkuyorum bir daha asla yapmam