• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinaplasti+Labioplasti sonrası aşırı daralma

38 yaşındayım. Zevk alamamak demeyelim ama giriş kısmındaki acı uzaklaştırıyor beni. Bir de maalesef ıslanmama problemi oluyor. Çok özür dileyerek söylüyorum bunu ama sağlık neticede. Şöyle ki ben aşırı ıslanma yaşayan biriyken ameliyatla birlikte bu neredeyse sıfıra indi. Perine duvarı yüksek olduğu için ıslaklığı dışarıda hissedemiyorum, haliyle bu ilişkinin başlamasını ağrılı yapıyor. Başladıktan sonra önce acı duyuyorum ama sonra daha normale dönüyor. Fakat yine de asla eskisi gibi değil. Daha 47 yaşındasınız ve bu yaş cinsellik için ileri bir yaş değil, kesinlikle ameliyata bağlı bana göre şu anki durumunuz. Benim sadece giriş kısmında sorun olduğu için buna bağladı doktorum nedenini. Başka bir işlem için gittiğim farklı bir doktor da işlem sırasında perine duvarınız çok yükseltilmiş bu size zorluk çıkar mıyor mu diye sormuştu. Yani benimkinin sebebi bu. İşlem sonrası normale dönmesini umuyorum.
Evet sizinki biraz daha iyi bana göre belki doktor hatası yüzünden bu acılar ama hiçmi yok perinesi düzgün olupta bu ameliyatı olan eski zevki alan memnun alan rastladınızmı burda ben artık bunu merak ediyorum bıçak değen yer sonuçta eskisi gibi olmayabilir sonra tekrar daha ameliyat iyi olur diye gene aynısı yada daha kötüsü olsa diye düşünüyorum ben şunu yazayım birde üç normal doğum yaptım vajinam açıldı tabi ve içinden et parçası görünürdü ama ben onun ne olduğunu bilmiyorum ve ameliyat öncesi çok ünlü cerrah olduğu için bende istanbula gittiğimde oğlum iki buçuk yaşında babasıyla beraberdiler ben ameliyata hemen alınmayınca vazgeçtim gideceğim dedim sonra hemen aldılar ben muayene olmadım yani direkt ameliyata aldılar neyse demek istediğim görünen et parçası neden soramadım bilmiyorum ve ondan bi parça dikişe alınmış küçük görünüyor dışında kalmış o parçaya ait hata var bende ama bilmiyorum ne olduğunu işte

Evet sizinki biraz daha iyi bana göre belki doktor hatası yüzünden bu acılar ama hiçmi yok perinesi düzgün olupta bu ameliyatı olan eski zevki alan memnun alan rastladınızmı burda ben artık bunu merak ediyorum bıçak değen yer sonuçta eskisi gibi olmayabilir sonra tekrar daha ameliyat iyi olur diye gene aynısı yada daha kötüsü olsa diye düşünüyorum ben şunu yazayım birde üç normal doğum yaptım vajinam açıldı tabi ve içinden et parçası görünürdü ama ben onun ne olduğunu bilmiyorum ve ameliyat öncesi çok ünlü cerrah olduğu için bende istanbula gittiğimde oğlum iki buçuk yaşında babasıyla beraberdiler ben ameliyata hemen alınmayınca vazgeçtim gideceğim dedim sonra hemen aldılar ben muayene olmadım yani direkt ameliyata aldılar neyse demek istediğim görünen et parçası neden soramadım bilmiyorum ve ondan bi parça dikişe alınmış küçük görünüyor dışında kalmış o parçaya ait hata var bende ama bilmiyorum ne olduğunu işte
Şöyle söyleyeyim, en nihayetinde işlem gören bir yerde illa ki farklılıklar olabilir ve vajina gibi hassas bir yer daha fazla dikkat gerektirir. Doktorunuzla görüşmediniz mi? Ya da başka bir doktorla? His kaybı olmasının mutlaka nedeni vardır. Çok çok geçmiş olsun. Benimki sizinkinden farklı anladığım kadarıyla.

Teşekkür ederim sağolun ben istanbul da oldum almanya ya döndüm başka doktorla görüşmedim evet bi sorun var belli muhtemelen böylede kalıcak artık

28 yaşındayım ben de labioplasti ve vajinoplasti olmak istiyorum. Ama baş edemem acılarıyla diye o kadar korkuyorum ki. Cinsel ilişki ile alakalı bir durumum yok 1 sene cinsel ilişki yaşamasam da olur ama iyileşememekten korkuyorum tam anlamıyla. Lütfen birisi iyileşme süreci hakkında detaylı inciğini cinciğini şeklinde aydınlatabilir mi :((

28 yaşındayım ben de labioplasti ve vajinoplasti olmak istiyorum. Ama baş edemem acılarıyla diye o kadar korkuyorum ki. Cinsel ilişki ile alakalı bir durumum yok 1 sene cinsel ilişki yaşamasam da olur ama iyileşememekten korkuyorum tam anlamıyla. Lütfen birisi iyileşme süreci hakkında detaylı inciğini cinciğini şeklinde aydınlatabilir mi :((
İyileşme süreci zor ama sonuç önemli bence benim maalesef hatalı ameliyat olmuşum ve ünlü cerrah yapmıştı böyle riskler var şans artık

İyileşme süreci zor ama sonuç önemli bence benim maalesef hatalı ameliyat olmuşum ve ünlü cerrah yapmıştı böyle riskler var şans artık
Yaşın genç eğer çok doğumun yoksa iri bebek doğurmadıysan bence olma diyelim oldun ben gibi hata oldu sonra bi ameliyat daha olcaksın yaşın genç önünde uzun hayatın var ben şimdi 48 olucam eşim ile anlaşamıyorum boşanmayı düşünüyorum artık benim için cinsellikte bitti ben tekrar ameliyat olma şansımda yok baştan bunları düşünemedim doktorumada güvendim siz çok iyi yaptınız burda araştırarak acı kısmına takılmayın zamanla geçiyor ama aldığın zevki kaybetme riskini düşün

ben hiç doğum yapmadım maalesef anne değilim... Ama iç dudaklarımın sarkıklığından çok sıkıntı çekiyorum geçmeyen vajinal mantar problemi kötü koku vs. İhtiyacım olduğunu düşünüyorum estetiğe değilse evlenmeyi de düşünemiyorum açıkçası

Yaşın genç eğer çok doğumun yoksa iri bebek doğurmadıysan bence olma diyelim oldun ben gibi hata oldu sonra bi ameliyat daha olcaksın yaşın genç önünde uzun hayatın var ben şimdi 48 olucam eşim ile anlaşamıyorum boşanmayı düşünüyorum artık benim için cinsellikte bitti ben tekrar ameliyat olma şansımda yok baştan bunları düşünemedim doktorumada güvendim siz çok iyi yaptınız burda araştırarak acı kısmına takılmayın zamanla geçiyor ama aldığın zevki kaybetme riskini düşün
Boşanmayı siz istiyorsunuz değil mi bu arada çok zor bir şey olmalı başıma gelmedi ama :(

ben hiç doğum yapmadım maalesef anne değilim... Ama iç dudaklarımın sarkıklığından çok sıkıntı çekiyorum geçmeyen vajinal mantar problemi kötü koku vs. İhtiyacım olduğunu düşünüyorum estetiğe değilse evlenmeyi de düşünemiyorum açıkçası
Labioplasti ameliyatı olabilirsin iyi olur güzel görünüyor bende çok sinir olurdum ama dikiş izleri belli olur evlilik istemiyorum diyorsun ama yaşın gençse önünde uzun zaman var karşına biri çıkar evlenirsin yuvan olur çocukların olur ben 43 yaşında doğurdum hayat bu inişli çıkışlı

Boşanmayı siz istiyorsunuz değil mi bu arada çok zor bir şey olmalı başıma gelmedi ama :(
Çocuk olunca gurbette olunca zor tabi benim eşim madde bağımlısı son haftalarda azalttı sinirli oldu evde bana bağırmaya başladı bende boşanalım dedim ama dil bilmiyorum kimsemde yok evliliği yürütmesi çok zor iş

Yorum yazdım yanlış yeremi yazdım 😒

Bence labioplasti çok riski olmayan ameliyat iyice araştırın vajinoplasti de risk var perine yüksek yapılırsa tekrar düzeltmek gerekiyormuş ve ilişkide acı veriyormuş benimde öyle oldu çok kötü durum bi daha nasıl ameliyat olacağım ilişkide çok acı çekiyorum inş benim gibi olmaz kimse ben istanbula ameliyat için gittim bidaha muyaene için gidemedim bile ameliyat olup almanyaya geldim ilk zamanlar acı olması normal denildi ama bir buçuk yıl oldu aynı buraya katıldım bende

Back
X