- 29 Aralık 2024
- 57
- 17
- 3
- 47
- Konu Sahibi SimariikEce
Evet sizinki biraz daha iyi bana göre belki doktor hatası yüzünden bu acılar ama hiçmi yok perinesi düzgün olupta bu ameliyatı olan eski zevki alan memnun alan rastladınızmı burda ben artık bunu merak ediyorum bıçak değen yer sonuçta eskisi gibi olmayabilir sonra tekrar daha ameliyat iyi olur diye gene aynısı yada daha kötüsü olsa diye düşünüyorum ben şunu yazayım birde üç normal doğum yaptım vajinam açıldı tabi ve içinden et parçası görünürdü ama ben onun ne olduğunu bilmiyorum ve ameliyat öncesi çok ünlü cerrah olduğu için bende istanbula gittiğimde oğlum iki buçuk yaşında babasıyla beraberdiler ben ameliyata hemen alınmayınca vazgeçtim gideceğim dedim sonra hemen aldılar ben muayene olmadım yani direkt ameliyata aldılar neyse demek istediğim görünen et parçası neden soramadım bilmiyorum ve ondan bi parça dikişe alınmış küçük görünüyor dışında kalmış o parçaya ait hata var bende ama bilmiyorum ne olduğunu işte38 yaşındayım. Zevk alamamak demeyelim ama giriş kısmındaki acı uzaklaştırıyor beni. Bir de maalesef ıslanmama problemi oluyor. Çok özür dileyerek söylüyorum bunu ama sağlık neticede. Şöyle ki ben aşırı ıslanma yaşayan biriyken ameliyatla birlikte bu neredeyse sıfıra indi. Perine duvarı yüksek olduğu için ıslaklığı dışarıda hissedemiyorum, haliyle bu ilişkinin başlamasını ağrılı yapıyor. Başladıktan sonra önce acı duyuyorum ama sonra daha normale dönüyor. Fakat yine de asla eskisi gibi değil. Daha 47 yaşındasınız ve bu yaş cinsellik için ileri bir yaş değil, kesinlikle ameliyata bağlı bana göre şu anki durumunuz. Benim sadece giriş kısmında sorun olduğu için buna bağladı doktorum nedenini. Başka bir işlem için gittiğim farklı bir doktor da işlem sırasında perine duvarınız çok yükseltilmiş bu size zorluk çıkar mıyor mu diye sormuştu. Yani benimkinin sebebi bu. İşlem sonrası normale dönmesini umuyorum.