• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinanın şekli

zeynep295

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
62
2
36
İstanbul
kızlar ya birşey sormak istiyordum. henüz 17 yaşındayım ve geçen gün vajinamı inceledim ve belki biraz saçma gelecek ama şeklinde bir anormallik olup olmadığından emin değilim. sonuçta bu insanın kaşı gözü gibi değil, mukayese edebileceğim bir örnek olmayınca karşımda. afedersiniz biraz açık olacak belki ama idrar deliği ile vajina girişi çok yakın, hemen hemen aynı delik sanki :17: ve baktığımda bir delik gibi değil. yolu birşey kapatıyor, içine afedersiniz hiçbirşey girmez gibi gözüküyor. o kızlık zarı mıdır?? :17: lütfen yardımcı olursanız ve aydınlatırsanız beni çok sevinirim çünkü ileride cinsel ilişkiye girememekten ve bir sorun çıkmasından korkuyorum :17: şimdiden teşekkürler

canım bu yaşda bunlara nasıl merak saldın bilmiyorum daha ergenlik çagındaşın yani vucudun şu an gelişme aşamasında şimdi gördüğün şekil 3 yıl sonra değiimiş olacak o yüzden hiç oralarını karıştırma derim ama çok merak ettiysen vagina girişi ve idrar çıkışı çok yakın dogru yani normalsin

Boş yere endişelenme derim, çünkü bende o yaşlardayken bu tür sorunları yaşardım.
O yüzden kendini sakın üzme, ve endişeye kapılma derim.
Merak etme ileride cinsel ilişkiye giriceğin zamanda sorun olmaz,
bu tür düşünceler aklında hep soru işareti bırakıyo ama emin ol, o zaman geldiğinde bu sorunlarının çok saçma olduğunu görüceksin.
Her şey gönlünce olsun canm.

öndeki idrar kanalı, arkadaki üretra. idrar yaparken öndeki kanal genişler, arkadakiini baskı altına alır, küçük görünmesinin sebebi ondandır... zar daha içerde :1:

kızlar ya birşey sormak istiyordum. henüz 17 yaşındayım ve geçen gün vajinamı inceledim ve belki biraz saçma gelecek ama şeklinde bir anormallik olup olmadığından emin değilim. sonuçta bu insanın kaşı gözü gibi değil, mukayese edebileceğim bir örnek olmayınca karşımda. afedersiniz biraz açık olacak belki ama idrar deliği ile vajina girişi çok yakın, hemen hemen aynı delik sanki :17: ve baktığımda bir delik gibi değil. yolu birşey kapatıyor, içine afedersiniz hiçbirşey girmez gibi gözüküyor. o kızlık zarı mıdır?? :17: lütfen yardımcı olursanız ve aydınlatırsanız beni çok sevinirim çünkü ileride cinsel ilişkiye girememekten ve bir sorun çıkmasından korkuyorum :17: şimdiden teşekkürler

dert ettigin seye bak:))

öndeki idrar kanalı, arkadaki üretra. idrar yaparken öndeki kanal genişler, arkadakiini baskı altına alır, küçük görünmesinin sebebi ondandır... zar daha içerde :1:

idrar kanalı dediğin şey zaten üretra :)
üretra çiş yapılan yer oluyo o daha önde sonra vajina var sonra da anüs gelir

bnde aynı problemi yaşıyorum 16 yaşındayım bu yüzden psikolojim çok kötü.s dr gitmek istiyorum birazda utanıyorum..biraz açık olacak ama idrar deliği nette ki gibi vajina girişiyle o kadr uzak diil aynı delik gibi ve özür dilerim ama biraz aralayınca bölmeli gibi damarlar var gerçekten bişey girmez diye gözüküyo.s ve bişey sormak istiyorum kzlar bu tip sorunlar sonradan mı oluyo yada doğuştan mı? lütfen yardım edin geceleri uyuyamıyorum =((

Back