• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinanın içinde doku?

Zeren41

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
39
21
8
31
Merhabalar.. Bayanlar ilişki esnasında eşim vajinanın içinde bi parça hissediyor. Ve bu boşalmasını zorlaştırıyor. Belki iğrenç karşılayacaksınız ama parmağımızı soktuğumuzda da hissediliyor. Zaten bi nokta var oraya baskı yapıldığında karnıma doğru bi ağrı hissediyorum. O nokta parçayla aynı şey sanırım. Kırkırdak gibi bir yapısı var. Ne olabilir sizce?

Biz de ikisinden biri olabileceğini düşündük internetten belirtilerine bakıyoruz ama ikisinin de belirtileri yok bende. Hafta içi gideceğiz doktora. Umarım kötü bir şey yoktur 😞

Biz de ikisinden biri olabileceğini düşündük internetten belirtilerine bakıyoruz ama ikisinin de belirtileri yok bende. Hafta içi gideceğiz doktora. Umarım kötü bir şey yoktur 😞
Kötüyü getirmeyin aklınıza belirti olmasına gerek yok bende de vardı ama belirtim yoktu . Doktor zaten anlatır ne varsa geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Peki polip ya da miyom olması, ameliyatları çocuk olmasına engel midir?

Benzer şikayet bende de vardı, ağrı yapıyordu sanki bişey vardı. Kadın Doğum Dr gittim farkeder farketmez . Polip çıktı... Operasyon ile aldı... Ama 3 veya 5 yıl içinde tekrarlayabilir dedi, sebebi bilinmiyormuş... Hem ağrı hem kanamada yapmıştı .. Biyopsi sonucu da temiz geldi şükür...

Geçmiş olsun. Yarın sabah gideceğim doktora. Peki alttan mı muayene ediyorlar? Yoksa ultrasonla mı bakıyorlar?

ne yaptiniz gittiniz mi doktora ne dedi? iliskide kanama oluyomuydu ?

hayır kanama olmuyordu. Sadece ilişki sırasında orda bi parça varmış gibi hissediyorduk. Hem alttan hem ultrasonla muayene etti doktor. Allaha şükür birşey yokmuş. Vjinanın yapısıyla ilgili olduğunu söyledi. Birkaç şey daha anlattı ama sevinçten aklımdan çıktı.

hayır kanama olmuyordu. Sadece ilişki sırasında orda bi parça varmış gibi hissediyorduk. Hem alttan hem ultrasonla muayene etti doktor. Allaha şükür birşey yokmuş. Vjinanın yapısıyla ilgili olduğunu söyledi. Birkaç şey daha anlattı ama sevinçten aklımdan çıktı.
hadi gozun aydin canim ya benimde iliski sirasinda kanamam oluyo cok az bende gidicem bakalim insallah sikinti cikmaz smear verdim temiz cikti ama hpvye bakmiyolar yasim tutmadigi icinde

İnşAllah sizde de bir şey çıkmaz. insan çok dert ediyor kendine ama biran önce doktora gidin de hayırlı sonuçlarla dönün inşAllah 🙏

Back