Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam iyiiste ne güzel yazacaktım devamıni okudum:) cok önsevisme yapiyorsaniz azaltin. Ben cok ıslanmıyorum cok sıkıntı cekiyorum varmi bunun puf noktası?
Tam iyiiste ne güzel yazacaktım devamıni okudum:) cok önsevisme yapiyorsaniz azaltin. Ben cok ıslanmıyorum cok sıkıntı cekiyorum varmi bunun puf noktası?
Valla bende çok islaniyorum o yüzden vajinami kasıyorum ki bari daha da darlassin da öyle zevk alalım. Yoksa fazla akıntı zevki kesiyor his kaybı yaptığı icin
Valla bende çok islaniyorum o yüzden vajinami kasıyorum ki bari daha da darlassin da öyle zevk alalım. Yoksa fazla akıntı zevki kesiyor his kaybı yaptığı icin
Randevu aldım 11 ine . İlgilenirler umarımozel hastane gerçi ama korona var diye dış doktoru bile film çekmedi başından saldı ilaç yazıp .halbuki dolgum çürük