Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bayanlar vajinamus hakkında bilgisi olan yaşayan ve kurtulan arkadaşlarımdan yardım istiyorum. vajina girişinde değilde vajina içinde olurmu yoksa zar kalınlıgından olusan bi agrı mı hissediyorum... imdat resmen ya......
merhaba bayanlar vajinamus hakkında bilgisi olan yaşayan ve kurtulan arkadaşlarımdan yardım istiyorum. vajina girişinde değilde vajina içinde olurmu yoksa zar kalınlıgından olusan bi agrı mı hissediyorum... imdat resmen ya......
merhaba öncelikle geçmiş olsun canım bende eşimle birlikte olurken çok canım acımıştı hatta abartısız 4 ay doğru düzgün birlikte olamamıştım öyle canım acıyordu yani ama vajinismus farklı bişey hiçbir şekilde birlikte olamamak anlamında ama benimki öyle değildi ben birlikte oluyordum ama canım çok yandığı için yarım bırakmak zorunda kalıyorduk hep, eşimin desteği ile aştım bende psikolojik olduğunu düşünüyorum yavaş yavaş oluyor ben şu anda 2 yıllık evliyim ve hiçbir sorunum kalmadı Allah yardımcın olsun umarım yardımcı olabilmişimdir
bende tam 6 ay bu ıgrenc rahatsızlıgı cektım
oncelıkle gecmıs olsun herkese gercekten zor
aneztezı altında bır bırlıktelık yasadım
kanamam cok oldu ıyılesme olmadı
psıkıytrık tedavı gordum ılk ay yapmaya basladım
benm doktorum kafada bıtıreceksın olayı dedi
rahmının bır bebek kafası cıkıcak kadar esnek bır yapıya sahıp oldugunu dusun hep dedi
pamak egzersızı canını acıtır ama p...nis acıtmaz dedi
gercektende parmagımın ucuna bıle elımı degıremıordum
kafamda yapacam dediğim gun oldu
once basını sonra yarısını ve 1 hafta ıcınde hepsını almayı basardım
kayganlastırıcı kullandım
basardıgım halde ılk 1 sene
cunku agrım oluyordu ama artık ondanda kurtuldum cok sukur
rabbm sıfalıgınızı versın
eger sorunuz olursa elmden geldıgınce cevplamak ısterım
ceken anlar cunku
teşekkür ederim canım ben almayı başardım sonunda hepsini yanlız kanamam olmadı.. denemeye devam ediyoruz ama bunun kadar tekrar girermi bilmiyorm allah yardımcımız olsun hepimizin...