vajinamdaki kesik.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ohen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ohen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
13
1
8
31
küçük yaşta bisiklet kazası geçirip vajinamın kenarındaki etin kesilmesiyle basıma gelen durum. Doktordan korkup gıdemedim. Oda benimle birlikte büyüdü ilk kesildiğinde görünmüyordu sadece kanadıgı için anlayabilmiştim. suan bır serce parmak boyunda ileride evlendiğimde yada dogumda bana sıkıntı olacakmı? suan bile sıkıntı benim için ıkı dudagın arasına saklıyorum. Doktora gidip ufak bi mudehale ile alınabilir diyenler oldu ama doktor a gidemem oraya yapılacak herangı bi mudehaleden cok korkuyorum. benimle birlikte kalırsa basıma ne gelir?

Nasıl alınabilir onu anlamadım af edersiniz ama sallanan bi kesikmi en doğrusu bir kadın doğum uzmanına gitmeniz doktor zaten size zarar verecek bir müdahalede bulunmaz
En doğru kararı doktor verir

evet sallanan bir kesik. Doktor mudehalesinden korkuyorum

İyide annen falan farketmedimi küçük yaşta geçirdiğim bir kaza sonucu diyorsun nasıl doktora gitmedin

İyide annen falan farketmedimi küçük yaşta geçirdiğim bir kaza sonucu diyorsun nasıl doktora gitmedin

farket etti tabiki ufaktım 9 yaşımda sanırım kendimden büyük bir bisiklete binmiştim erkek bisikletiydi onların on tarafında bir tel olur o telin üstüne düştüm. dogru eve koştum annem baktı gorunurde kesık yoktu ama kanamam vardı ertesi gün doktora gitmiştik duyar duymaz doktor ''hiiii'' deyip gözlerini büyütünce zaten cocuktum ordan kaçmam gerektiğini düşündüm. anneme yalvar yakar eve döndük görünürde o zamanlar bişey oldugu cok belli olmadıgı için acısada acımıyor deyip kendimi kurtardım. suanki durumu benim suçum. çünkü doktordan korkuyorum.

Bütün cesaretinizi toplayın ve önceden araştırdığınız
yani hastalarına yumuşak davranan bir doktora görünün.
Yoksa ne olucağını öğrenemiyceksiniz ve çeşitli seneryolar kurmaktan başınız ağrıycak.
En azından doktora görünün ki ne olduğu, olacağı hakkında doğru bilginiz olsun..
Sorun teşkil eden bir durumunuzun olmamasını diliyorum..

teşekkür ederim haklısınız..

Bence özel bi doktora muayene olmalısın onlar sana bir yol gösterirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…