tadlm Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2011 237 0 46 İstanbul 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tadlm #1 kızlar vajinamda mercimek büyüklügünde dil kısmındaa sivilce cıktı ve idrar yolarında enfeksiyonumda var bi çare ulamdım önerileriniz var mı?
kızlar vajinamda mercimek büyüklügünde dil kısmındaa sivilce cıktı ve idrar yolarında enfeksiyonumda var bi çare ulamdım önerileriniz var mı?
V valhala Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 2.390 2 96 Tekirdağ 11 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tadlm #2 tadlm .!.: kızlar vajinamda mercimek büyüklügünde dil kısmındaa sivilce cıktı ve idrar yolarında enfeksiyonumda var bi çare ulamdım önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... doktora git canım..sana uygun bir ilaç verir sivilceyi kurutacak..ihmal etme.
tadlm .!.: kızlar vajinamda mercimek büyüklügünde dil kısmındaa sivilce cıktı ve idrar yolarında enfeksiyonumda var bi çare ulamdım önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... doktora git canım..sana uygun bir ilaç verir sivilceyi kurutacak..ihmal etme.
tadlm Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2011 237 0 46 İstanbul 11 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tadlm #3 evt cnm bnde öyle yapıcagm en kısa zamanda gidecegm