- Konu Sahibi unutgitsin
-
canım bende bekarım ve bazen öyle durup dururken öyle acı olabiliyor bana da iğne batıyo gibi sanırım üşütmekten ben öyle acı hissedince annem bana soğuk almışsındır diyo korkma yani umarım geçer
ya kızlar ben bu vajiandaki bölümleri de çok iyi bilmiyorum :26:
şimdi tekrar baktım bu iç ve dış dudak dışında en içerde olan kısım var ya orada sol taraf sağ tarafa göre şişmiş
bilmem derdimi anlatabildim mi
bide adetim daha yeni bitti böyle kahverengi akıntı geliyor ara sıra unuttuklarımı aklıma geldi yazdım belki bunlarla alakalı bişey olabilir
belirtmek istedim
Yas kac acaba.. ergenlik doneminin sonlarindamisin diye merak ettim.
canım bi enfeksiyon olabilir şiştiyse annenle paylaş bence ve doktora git. utanıp sıkılma sakın.
Acaba adet bittikten sonra temizlik esnasinda oraya zarar verebilecek kurutacak ph i yuksek bir yontem uygulamis olabilirmisiniz.. temizlik esnasinda biraz abartiya kacip camasir yikarcasina orayi tahris edip.. kurudugu icinde catlamalar sonucu igne batimlari gibi agrilar olmus olabilirmi.
oraya zarar vermeyecek nemlendirme amacli birsey sürünüz ama.. orasi nemli de kalmamali fazla. bence bir iki güne birseyiniz kalmayacaktir. ic camasiriniz pmauklu olsun...
gecmis olsun.
olabilir gusul alırken abartmış olabilirim belki liftle falan :97:
bugün bahsettiğiniz şekilde yapayım gece aynı durum olursa gün içerisinde doktora gidip bakınmayım bi..
pamuklu çamışırdan ziyade sürekli günlük ped kullanıyorum, kullandığıım günlük pedin markasını da değiştirmiştim ondan da olabilir mi acaba?
bide hastaneye gittiğimde jinekoloji bölümüne gidicem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?