• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinamda sıkıntılar var yardım edin

sizi ilgilendirmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
2
0
1
26
Merhaba ben 24 yasında ve evliyim. ilişki sonrası çok çok acılı bir sancım oldu ve ayağa kalkamayacak şekilde kramplar girmeye başladı. İlk önce fantazi oyumcaklarından zannetm ama daha öncesinde de olmuştu ve 4 kere düşük yapmıştım. Neyse ilk önce kramplar oldu sonra akıntı başladı ve bu akıntı çökelek gibi bi akıntı pütür pütür ve vajina dudağımda biraz kesik gibi birşey var şu deyince yandı baktıgımda yarık gibi dudağımın parçası ayrılmış ve işerken çok yanıyor ne yapmam lazım. Birde orgazm yaşarken dısarı boşalamıyorum hep içerde kalıyor ve bu agrı yapıyor ne yapmam lazım

Doktora randevu aldım ama ne diyeceğimi bilmiyorum ve utanıyorum

Merhaba ben 24 yasında ve evliyim. ilişki sonrası çok çok acılı bir sancım oldu ve ayağa kalkamayacak şekilde kramplar girmeye başladı. İlk önce fantazi oyumcaklarından zannetm ama daha öncesinde de olmuştu ve 4 kere düşük yapmıştım. Neyse ilk önce kramplar oldu sonra akıntı başladı ve bu akıntı çökelek gibi bi akıntı pütür pütür ve vajina dudağımda biraz kesik gibi birşey var şu deyince yandı baktıgımda yarık gibi dudağımın parçası ayrılmış ve işerken çok yanıyor ne yapmam lazım. Birde orgazm yaşarken dısarı boşalamıyorum hep içerde kalıyor ve bu agrı yapıyor ne yapmam

Back