Merhaba arkadaslar dun vajinamin dis tarafinda afedersiniz delidin sag tarafinda biraz ilerisinde bastirdigimda icinde kucuk bir sertlik geldi elime 1haftadirda sag tarafi kasiniyodu agri aci yok ama hic.bilgisi olan var mi distan bisey belli degil icinde bastirdigimda hissediyorum kist mi bezemi bilmiyorum kotu bisey olmasindan korkuyorum
Bacim bu durumu otelememelisin....
En kisa zamanda gitmen lehine olur...
Zararli mi zararsiz mi bir beze yada kitle bizler bilemeyiz...
Gecmis olsun...
Bacim bu durumu otelememelisin....
En kisa zamanda gitmen lehine olur...
Zararli mi zararsiz mi bir beze yada kitle bizler bilemeyiz...
Gecmis olsun...
Merhaba arkadaslar dun vajinamin dis tarafinda afedersiniz delidin sag tarafinda biraz ilerisinde bastirdigimda icinde kucuk bir sertlik geldi elime 1haftadirda sag tarafi kasiniyodu agri aci yok ama hic.bilgisi olan var mi distan bisey belli degil icinde bastirdigimda hissediyorum kist mi bezemi bilmiyorum kotu bisey olmasindan korkuyorum
Geçen yıl aynısını yaşadım. Mantar teşhisi kondu. Ancak o tip bir sorun yaşayıp bartholin kisti teşhisi konan arkadaşımda var. İhmal etmeyin. Geçmiş olsun.