- 11 Şubat 2015
- 4
- 2
- 3
- 35
- Konu Sahibi uryan kralice
-
Bu sorun bende de var bilenler yazsada bizde faydalansak..
kimsenin baktığı yok galiba bu konulara
resmen kapkara oldu yaa, bakmaya sıkılıyorum artık, başkası napsın asadasdasdasdas
Sanırım bir ikimiz muzdaribiz
Ben bakmak istemiyorum yani bakınca morelim bozuluyor.Hakikaten hani sağlık felan etkilemiyor ama işte insan görsellikte olsun istiyor
bu sorun tuğçe diye bir arkadaşımda da vardı. eski konuları araştırın çamaşır suyu işe yarıyormuş sanırım. oryal kullanan da varmış
Pubik bölgenizde, o bölgenin pH değerlerine uygun ürünler kullanmalısınız. Yoksa o bölgede kararma, hatta ciltte kalınlaşma olabilir. Bir de birlikte olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz, çünkü mantar da kararma yapar. Ayrıca tahriş de kararmaya neden olabilir. Çünkü bölgede pigment yoğunluğu diğer bölgelere nazaran daha fazla.
Acaba kuşunla biraz fazla oynuyor olabilir misin?
hahahahahagörsellik herşey tabi ki, ben kendimin hayranıydım zamanında, başkalarını da hayran ettiğimiz zamanlar oldu tabii
saatlerce oynadığım zamanlar oldu doğrusuhahhahahahahahah, ama hijyenime özen gösteren birisiyim, neden böyle oldu ki, tedavisi yok mudur ?
sey bak dediklerimi aynen yap ozona yatır ozon rengi açar, asidik olduğu için de çekme yapmasını sağlar.kimsenin baktığı yok galiba bu konulara
resmen kapkara oldu yaa, bakmaya sıkılıyorum artık, başkası napsın asadasdasdasdas
sen çamaşır suyunu denedin galiba di mi?bu sorun tuğçe diye bir arkadaşımda da vardı. eski konuları araştırın çamaşır suyu işe yarıyormuş sanırım. oryal kullanan da varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?