- 30 Ocak 2008
- 76
- 0
- 37
- Konu Sahibi edanurnurdan
htdgjhgjhgdj ghj
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyy evet canım benımde oluyo a.shatta adetıme 1 hafta kala artıyor yengeme ve aneme sordum onlardada olurmus yengem dedıkı evlı kadınların hepsınde olur normal bişi korkma dedı ama ben bazen cok rahatsız oluyorum bu durumdan:çok üzgünüm:Mrb arkadaslar sıze bı sey danısmak ıstıyorum.. İlıskı sırasında vajınama hava doluyo yada yatarken anı kalkıs yaptıgım zaman vajınamdan hava bosaluyo sankı gaz cıkarır gıbı:1no2:
Böyle bı sorun yasayan varmı acaba?varsa dr a danısan bu konuyla ılgılı..
Geçen gun ınternetten bı kadın dogum uzamnına sormustum oda "vajen de deformasyon olabılır"demıstı.
Bu konuyla ılgılı bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım:enbuyukkk:
Kızlar bunda utanılacak birşey yok ki.Eşinizin yaptığı hareketlerden kaynaklanıyor.Kendini çıkacak kdr geri çekip itiyorsa veya arkadan öne poz.durumlarında çıkar bu ses Arkadan öne durumda birleştikten sonra daha sık ses duyarsınız.Çünkü klitoris önde kalır ve oraya temas nadir gerçekleşir bu da ıslanmanıza engel olur.Yeteri ıslaklık sağlanılmadığından da bu ses ortaya çıkar.Çünkü kurudur ve hava dolumuna müsaittir.
Her seferinde oluyorsa normalden fazlaysa o zaman sorun olabilir bunun için de bir jinekoloğa gitmeniz gerekir.
Yeterince açıklayabildim mi bilmiyorum ama umarım rahatlamışsınızdır :1hug:
http://www.kadinlarkulubu.com/iliski-sirasinda-ses-t210025/index.html
Aynı soruyu bi arkadaş daha sormuştu.İki arkadaş açıklamaya çalışmıştık ama ciddi olduğum halde geyik yaptığım sanıldı ve yazı silindi.Şimdi buraya da yazsam aynı şey olacak.İstersen özelden birazcık bilgi verebilirim.Sorun edilecek bir mesele değil.Hemen hemen herkeste oluyor :1rolleyes: