Vajinama Darbe Almıştım Yıllar Önce

Howisit09

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
88
Cocukken demirin arasinda yürürken aniden dengemi kaybettim ve arasına düşmüştüm. Ve cok kotu morarmisti. Ama kan geldigini hatirlamiyorum. Sanmiyorum geldigini. Anneme sordum oda olmadi olsa doktora gosterirdim dedi. Rahime zarar geldiyse falan biterim. Suan 18 im. Bide cocuk sahibi falan olamazsin diyomus varya ben dayanamam. Sizce bisi olmus mudur? Rahmime falan.

Son düzenleme:
rahime zarar gelirse biterim nedir yahu? beyin mi bu? rahim olmadan da yaşayabiliryor kadınlar sakin ol. ayırca düşme ile bişey olacağını sanmam, burda hepimiz senin bahsettiğin tarzda yaralanmalar yaşamışızdır. 18 yaşında kafanı bunlara takacağına derslerine odaklan.

Canım geçmiş olsun.. bi benzeri olay bana da oldu ama girme olmadı bende küçükken kardeşim eski bir koltuğa itti minderinden altındaki demirleri hissediliyordu. Bende evham yapıyorum. Cok acımıştı ama altımda pedim çamaşırım pijamam falan vardı bişey olmuş mudur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…