• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinam cok dar:(

Zeytinyagi3423

oğlum bak git :)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
145
1
46
Elazığ
kızlar gecenlerde farkettm ki vajinam cok dar yani işaret parmagım girebilecek kadar bi delik var bu sorunu olan bir tek ben miyim? tedavısı varmıdır bunun? bu problemın adı nedır bilenınız var mı? evlenmeye korkuyorum resmen yardım edın :((

o delik esnek bır yapıdır arkadasımızın dediği gibi oradan cocukda cıkıyor. ayrıyetten ilişkiye girmediğin için dar o darlık genişleyecek ilişkiye girdiğin zaman korkulacak bir şey yok

canım tabiki işaret parmağın hatta serce parmağın girecek kadar dar görünmesi normal doğum yapmış kadınların bile öyle görünüyor.
ben 4.5 yıllık evliyim henüz doğum yapmadım fakat bakıldığı zaman resmen kız gibi duruyorum ilişki esnasında genişliyor takma kafana.
benim doktorum bana hem vajinan dar hemde rahimin dar demişti gebe kalsam normal doğum yapamammı dedim hiç belli olmaz o gün bi gelsin acılabilir demişti.
demekki neymiş ne kadar dar olursa olsun penis girecek kadar çocuk çıkacak kadar genişliyor.

lazkızı, merakımdan değil korktum sadece dedim problem mi yoksa normal mi diye sadece bu yuzden konu actım. hepinize teker teker çok teşekkür ederim dedıgınız gbi cocuk da cıkıyor ordan ama oyle ufak gorunce panıkledım dedm boyle bişe tek bana mı aıt yoksa benım gbi olan var mı dıye şimdi rahatladım artık ohh:) cook sağolunn :))

lazkızı, merakımdan değil korktum sadece dedim problem mi yoksa normal mi diye sadece bu yuzden konu actım. hepinize teker teker çok teşekkür ederim dedıgınız gbi cocuk da cıkıyor ordan ama oyle ufak gorunce panıkledım dedm boyle bişe tek bana mı aıt yoksa benım gbi olan var mı dıye şimdi rahatladım artık ohh:) cook sağolunn :))

:D korkma korkma gayet normal :D arkadaşında dediği gibi ufak olanı makbul:D

Tadını çıkart beeee:) çok şanslısın işte ne güzel hem sen hem seninki dahada bi bulutlarda en yukarlarda gezeceksiniz:36::36::36:

Herkesin yapısı farklı, evlendiği halde dar olanlar da var. Doktor muayene edemedi geçen hafta mesela beni, yapısal bir durum sanırım. Ama anormallik değil kesinlikle

Back