vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

iyilikdamlayancar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
86
-70
21
Annem kuaför elemanı birkaç günlüğüne samsuna gitti
okula gitmiyorum şuan online olduğu için beni dükkanına çağırdı yardımcı olmamı istedi
Üç gündür dükkandayım ağda kısmına ben bakıyorum
😳üç günde gördüklerime inanmadım
Asla body shaming yapmıyorum asla hemde herkesin vajinası aynı olucak diye bi kurak yok ama arkadaşlar siyah vajina olur mu 😳 siyah 💁‍♀️hemde iç kısmı siyah ve vajinanın içinden bir kısmı slime gibi sarkmış
Ay bende fobi başladı ya benimkide öyle olursa diye elim titriyor o kadını gördüğümden beri ve hala titremesi geçmedi nasıl kurtulurum bu durumdab

Sana çare burada 😂
Bak bu arkadaş ne güzel anlatmış öyle kadınlardan olmamak için gerekenleri

Sana çare burada 😂
Aklıma bu gelmişti benim de😂

okula gitmiyorum şuan online olduğu için beni dükkanına çağırdı yardımcı olmamı istedi
Asla body shaming yapmıyorum asla hemde herkesin vajinası aynı olucak diye bi kurak yok ama arkadaşlar siyah vajina olur mu 😳 siyah 💁‍♀️hemde iç kısmı siyah ve vajinanın içinden bir kısmı slime gibi sarkmış
Ay bende fobi başladı ya benimkide öyle olursa diye elim titriyor o kadını gördüğümden beri ve hala titremesi geçmedi nasıl kurtulurum bu durumdab
Teni kara ise vajinanin da kara olmasi normal gibi, normal bi vajina zamanla karara bilir diye biliyorum

Yüksek ihtimal art arda dogumlar yapmıştır çok fazla dogum yapınca oluyor diye biliyorum bu vajina sarkması siyahlık sebebi ne bilmiyorum hormonal falan olabilir yada genetik herkesin ki aynı olmaz sonuçta bedenin özelliği farklı olursa da artık ameliyat vs uygulamalar var diye düşünün çok anlamsız birşey yani seninki de öyle olur sanman miden bulanır etkilenirsin anlarım şahsen bende olsam sürekli gözümün önüne gelir böyle ama bu demek degil ki seninde öyle olacak

Sana çare burada 😂
Benimde aklima bu geldi 🤣

elimin titremesine ne gibi bi tepki verebilirki
Ben ağdaya gittiğimde şeyimi gören genç kızın gözleri büyüse, bir şaşırsa , sonra da elleri titrese 'lan noluyoruz' derim yani 😅
Neyse ki dünyanın en tatlı agdacisina sahibim. 😅 Konuşmuyordur inşallah hakkimda

Ben ağdaya gittiğimde şeyimi gören genç kızın gözleri büyüse, bir şaşırsa , sonra da elleri titrese 'lan noluyoruz' derim yani 😅
Neyse ki dünyanın en tatlı agdacisina sahibim. 😅 Konuşmuyordur inşallah hakkimda
Belli etmemeye çalıştım anlamamıştır umarım

X