kızlar benim çok fazla akıntım var kokusuz normal akıntının sadece fazla olanı. doktora gittim test muayne vs hiçbirşey çıkmadı. mantar vs olsa ilaç verebilirmiş. normal akıntının çok olanına bişey yapamayız ilaç etkilemiyo dedi. özellkle ilişki sırasında ben çok rahatsız olmaya başladım. benzerini yaşayan yada bi çözümünü bilen var mı
Çok etkilenirsen çok da akıntın olur :) İlişki sırasında fazlasını elinle al. Günlük ped kullanma. Ben de eskiden çok geliyor diye günlük pede sarmıştım bir ara. Ama onu kullandıkça daha çok artıyor. Hava almıyor çünkü yeterince. Ayrıca ovulasyon döneminde zaten fazla olur. Yumurta akı gibi yapışkansa o dönemde olduğundandır. Dert etme ıslanıcam ıslanıcam dedikçe daha çok geliyor beyne yolluyorsun sinyali :)
Çok etkilenirsen çok da akıntın olur :) İlişki sırasında fazlasını elinle al. Günlük ped kullanma. Ben de eskiden çok geliyor diye günlük pede sarmıştım bir ara. Ama onu kullandıkça daha çok artıyor. Hava almıyor çünkü yeterince. Ayrıca ovulasyon döneminde zaten fazla olur. Yumurta akı gibi yapışkansa o dönemde olduğundandır. Dert etme ıslanıcam ıslanıcam dedikçe daha çok geliyor beyne yolluyorsun sinyali :)
canım günlük hayattada yaşıyorum bunu maalesef. çok rahatsız edici. ve evet bende günlük pede sardım hergün çamaşır değiştirmekten bıktım artık açıkçası. bunun bi çözümü olsa keşkeee