vajinal yarayı donruma, bilenlerr ne olur yazsınn

teramisin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
56
0
16
Sakarya
7 aylık evliyim ve hiç hamile kalamadım.vajinal yaram varmış donruracaz dedi.bu nedir lütfen bu durumu yasayanlar yazsın

sanırım vajinal yara dediğin siğil bendede çıktı ameliyatla doktorum dondurmamız lazım yoksa büyürler çoğalır dedi 2 saatlik bi anesteziyle dondurdum yanlız sonra doktor tam temizlemediği için 1 tane daha çıktı büyüdü ücretide 1 milyara yakın oldugu için vermek istemedim bekledim belki çoğalır diye sonra o 1 tane dahada büyüdü ve bigün gitti nasıl oldugunu bende anlamadım ama sanırım ameliyat özel hastanelerin para tuzagıydı bekleseydim onlarda büyüyüp gidebilirdi

7 aylık evliyim ve hiç hamile kalamadım.vajinal yaram varmış donruracaz dedi.bu nedir lütfen bu durumu yasayanlar yazsın

Başka dr a git mutlska bana da öyle dedi yakıcsğız dedi kendi kartını verdi işkillendim başka dr a gittim antibiotik fitil verdi kullandım üstüne de hamile kaldım ve diğer dr um gebelik düşünülüyosa kesinlikle yakma yapılmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…