• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal varis

birolbirgul

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
20
0
16
Malatya
arkadaşlar aranızda hamilelik sırasında genital varis problemi yaşayan var mı? eski başlıklara yazdım ama gören olmadı sanırım.eğer bu sıkıntıyı yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım daha öncebır dr. bana da vajinal varis var demiştibı baska dr. a gıttım öyle bısey yok kı nasıl soyler dedı daha sonra da gıttım kımse boyle bıseyden bahsetmedı sımdı hamıleyım ve gayette normal hersey
bir baska dr. adaha görun bence

canım daha öncebır dr. bana da vajinal varis var demiştibı baska dr. a gıttım öyle bısey yok kı nasıl soyler dedı daha sonra da gıttım kımse boyle bıseyden bahsetmedı sımdı hamıleyım ve gayette normal hersey
bir baska dr. adaha görun bence

valla cnm bu görülmicek gibi değil:) amagörüncembaska doktora daha bakalım.hayırlısı artık .tesekkürler cvp verdiğin için.

Belirtileri neler bu rahatsızlığın benim çok agrım oluyor orada acaba agrıda belırtısımı nasıl anlıcam bu durumu

Belirtileri neler bu rahatsızlığın benim çok agrım oluyor orada acaba agrıda belırtısımı nasıl anlıcam bu durumu

normal varis görüntüsü nasılsa bu da öyle cnm.damarlar şişiyor morarıyor.ve o bölgede şişlik oluyor.ben de yeni yeni gün sonuna doğru ağrı oluşmaya başladı.ağrı belirti olabilir.ama tek belirti o değil yani.doktora bir görünün isterseniz.rahim içinde de olabiliyor çünkü onu göremezsiniz.

Back