• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal usgde kalp atışı

hayalot

MUTLUYUM Kİ BEN :)
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
13.343
121
413
İstanbul
Kizlar bilgilerinizi paylaşirmisiniz lutfen.ben gec dollenmeyle hamile kaldim .gecen hafta cunartesi günü gittiğimizde karından usgda kalp atışını izledik görüntüsünü gorduk hatta renkliye cevirdi mavi kirmizi damar atimlarini gördük 7 haftalik olmasi gerek ama benim tahminim 6 civari dedi bebegi olcmemisti.doktordan ertesi gunü grip oldum ve bu cumartesi hani dün kontrol gunum olmamasina ragmen yine gittim karindan cok hafif kalp atimi gibi bi golge goruyorum icime sinmedi alttan bakicam dedim baktirdim ama duyulmadi bebegi olctu 6 hafta 4 gunluk cikti.golge gibi birsey atiyor ama haftaya gel dedi .icime sinmedi baska doktora gittim oda vajinal bakti ayni seyleri soyledi oda sali gunu tekrar gel bi hafif kipirti var ama beklemek lazim dedi .sizce kaybetmismi oluyorum bebegimi .başindan geciren varmı boyle biseyi.kötu bi gripte gecirmedim ama niye boyle oldu bilmiyorum gecen hafta 4 yasindaki oglum bile gordu ekranda kalp atimini kardesim bana isiklar yakti diyodu bu hafta göremedik kardesim uyumusmu anne diyor?ne yapmam lazim bu durumda ?gecen hafta karindan usgde izlemistik kalbini bu hafta vajinalde sadece bi golge oynayisi var oda cok hafif.bu doktorlar kaybetmis olsaydim söylememzlik yaparlarmi?grip gecirdigim icin gucsuz kalmis olabilir mi?dualarinzda esirgemeyin lutfen

Back