Vajinal ultursan sonucu

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
IMG_3516.JPG
Eki Görüntüle 1975846 Arkadaşlar yeniyim aranızda cvp verenler tşk vajinal ulturason sonucumu yüklüyorum anlayanlar yaza bilir mi

Canım ben anlamıyorum ama sana bişey sorcaktim bu detaylı ultrason mu bende hamile kalmaya çalışıyorum Doktor radyoloji bölümünde detaylı ultrason cekilmemi istedi senin çekildiğin demi ondan

Yanlış yönlendirmek istemem en doğru yorumu doktorun yapar. Benim anladığım sol ve sağ yumurtalığında kist var. Solda 22 mm çikolata kisti var.en yukarıdaki rahimin ölçüleri.

Rahim ve yumurtalık ölçümlerini yazmış. Sol yumurtalıkta çikolata kisti varmış anladığım kadarıyla

Kızlar tşk hoca çok yoğun olduğu için hemşireeye eliyle yazdırdı o yüzden merak ettim rahmim falan uygun mu bu çikolata kisti bana zararlı mı vs

Kızlar bugün doktora sordum uzun soramadım tabiki bu kist ne diye önemli birşey değil dedi çok küçük kistmiş dedi normal dedi beni rahatlatmak için olabilir bilmiyorum tüp bebeğe başladım artık kısmet

Evet büyük değil ama takip ister. Zaten doktorun da takip edecektir.

Kızlar gün gün yazıyorum tüp Bebek deneyimini bugün vajinal ulturasana girdim , tüp bebek tedavisine başlamadan önce yani ilaçlara rahim kalınlığım 7 mm idi 3 gün boyunca ganal f kullandım 150 mm rahim kalınlığım 9 mm olmuş ...Tabi hoca çok ypğun olduğundan birşey soramıyorsun sadece duyduğum bu sağ sol vs 10 11 dedi hemşiresine yazdırırlen cetrolide iğneyi yarın kullan dedi hayırlısı olsun ya ..,
Çok heyecanlıyım vajinal ultrason acı veriyor bana vajinusmus olduğum için acaba anestol krem sürsem mi ne yapsam her vajinal ultrasona girdiğimde dünya kadar stres yaşıyorum tedavi vs diyorsanız inş vajinusmusu yanecem resmen bu vajinusmus yüzünden çocuk isteğimi bilinçaltına kapatıyorum ne yapacam bilmiyorum ne kadar sıkmassamda olmuyor

Vajinismus olsan hiç yaptıramazsın. Biraz kasılıyorsundur o kadar. Zamanla alışırsın. Anestol kullanamazsın vajina içine. Yapabileceğin şey cinsel terapi almak olabilir.

İşte hiç yaptıramıyordum ama mecbur aptım kendi doktorum vajinusmus dedi bana

Back