• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal ulturason çok korkuyorum yardım!

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Hanımlar Haziran'da evlendim bir aydır vajinusmustan kurtuldum acîl kadın doğuma gitmem gerekiyo adetim çok sancılı geçiyor su geldi iltihaptan şüpheleniyorum ama içine kamerali çubuk sokuyolarmış çok korkuyorum acil gitmem gerek ama çok korkuyorum çok mu acıyo yardım edin

Hanımlar Haziran'da evlendim bir aydır vajinusmustan kurtuldum acîl kadın doğuma gitmem gerekiyo adetim çok sancılı geçiyor su geldi iltihaptan şüpheleniyorum ama içine kamerali çubuk sokuyolarmış çok korkuyorum acil gitmem gerek ama çok korkuyorum çok mu acıyo yardım edin
vajinismusta nasıl kurtuldunuz sorabilir miyim ?

korkmana gerek yok rahat ol...
ağrılı bi işlem değil çok basit bişey...
zaten kısa sürüyo...
kendini kasarsan durup dururken acı çekmiş olursun...

korkmana gerek yok rahat ol...
ağrılı bi işlem değil çok basit bişey...
zaten kısa sürüyo...
kendini kasarsan durup dururken acı çekmiş olursun...

Çok teşekkür ederimm Allah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk çocuğunuz mu ne zamandır hamilelik için uğraşıyorsunuz ben bebekleri çok çok seviyorum hemen hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum ovulasyon testi aldım bu ay onu kullanıcam inş faydası olur 15 20 kişiden duydum bu testle Allah'ın izniyle hemen hamile kaldıklarını

canım korkmana gerek yok hiç kasma kendini ağrı acı vs hissetmiyorsun bunu prop dediğimiz alet vajina girişine yerleştiriliyor ağrı acı yok sadece sıkmaman lazım kendini çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederimm Allah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk çocuğunuz mu ne zamandır hamilelik için uğraşıyorsunuz ben bebekleri çok çok seviyorum hemen hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum ovulasyon testi aldım bu ay onu kullanıcam inş faydası olur 15 20 kişiden duydum bu testle Allah'ın izniyle hemen hamile kaldıklarını

amin çok teşekkür ederim...
allah gönlüne göre versin inşallah fazla beklemeden alırsın sende bebeğini kucağına...
ilk çocuğum...
2 yıl uğraştım ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim şuanda...

merak etme acılı bir işlem değil.vajinismusu altatıp ilişkiye girebiliyorsan muayene acı vermez.sakın önyargılı olma ve kendi
ni kasma.terapi sırasında söylenenleri hatırla masada ve rahat ol...

Back