vajınal ultrasonla 2 lı test yardımmmmmmmmmmmmmmmm

suskunftm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
51
0
6
34
İstanbul
arkadaşlar ben bugun doktora gıttım ozele gıdıyorum bebgım 11+4 doktor bıraz kucuk dedıı ne demek ıstedı anlamadım ense kalınlıgını olcemeyız bu şekılde ancak vajınal ultrasonla olcebılırız dedi ne yapmam lazım bılemedım basına boyle bısey gelen varmı bebegımde sorun olsa doktor soylerdı herlde degılmı

vajinal ultrasonla baksın bi sorun olduğunu zannetmiyorum, zaten 16.haftadan sonra 3lü test 20-24 arasında detaylı usg var, bir sorun varsa onlarda belli olur ama dediğim gibi biraz küçük olmasında bişey yok.canınızı sıkmayın şimdiden

Bazı bebekler haftasına göre geriden geliyor ama bu onların sağlıksız olduğunu göstermiyor. Sen içini ferah tut. Ben olsam vajinal baktırmak yerine 1 hafta sonra yine gider karnımdan baktırırım..

Bazı bebekler haftasına göre geriden geliyor ama bu onların sağlıksız olduğunu göstermiyor. Sen içini ferah tut. Ben olsam vajinal baktırmak yerine 1 hafta sonra yine gider karnımdan baktırırım..

teşekkürler canım bende oyle düşünüyorum haftaya gidicem. gördugume gore sende 11 haftadasın . benim doktora gıttıgımde11+ 6 idim senın su haftada crl kac gözukuyor. benım 5.51 cm di

teşekkürler canım bende oyle düşünüyorum haftaya gidicem. gördugume gore sende 11 haftadasın . benim doktora gıttıgımde11+ 6 idim senın su haftada crl kac gözukuyor. benım 5.51 cm di
Bn 3 haftadır doktora gtmiyorum canım. Önümüzdeki hafta gidicem.
8. haftadayken gitmiştim ben en son kalp atımı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…