• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vajinal ultrasondan sonra kanama ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
Dün alttan muane oldum, hiç bi sorun yoktu hatta hiç acı bile hissetmedim. Akşama kadar sorun yoktu ama gece leke gelmiş kahverengi camur gibi, sonra kanamam arttı ve rengi kırmızıya döndü. Bunun nedeni nedir ? Vajinal muaneden sonra kanama olur mu bu kadar fazla ? Hamile değilim bu arada

Regl olmuş olabilir misiniz. Hiç kanama olmaz çok basit bir şey o zaten.
Şubatın 1inde kürtaj oldum, 27sinde adet oldum. Bu ay korunmuyorum, dün o yüzden kontrol icin gittim hiç bi sorun yoktu yumurtalıklarımın gayet güzel çalıştığını söyledi test istedi , beta 4,25 çıktı. Adet kanı kokusundan bile belli olur , adet kanı değil bence bu ama ne olduğunu anlayamadım. Bu kanamayı beklemiyordum çünkü hiç acı hissetmedim muane sırasında , hatta cok aciyo diyenlere de anlam verememiştim. Böyle birşeyden kanama olduysa evliyiz sonuçta hep olması lazım :KK48:

Çok geçmiş olsun. Yani mümkün değil muayeneyle olması zaten. Siz en iyisi doktora danışın. Başka bir şey olmasın.

Back