• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal ultrasonda kese görünmüyor

elbetbirgunn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
16
4
6
26
Merhaba arkadaşlar ben 14 şubatta 140 Beta ile hamile olduğumu öğrendim .bu değerin 2 güne bir iki kat arttığını düşünerek 20 Şubat günü yeniden test verip 2050 betayı gördüm. Sata göre 5 + 5 yani dün doktora gittim . Doktor karın ultrasonunda keseyi göremedi daha sonra vajinal ultrasyona baktı yine keseyi göremedi sonra beta testi istedi değerin iyi çıktığını söyledi (ben e-nabız'a düşmediğu için değeri hala göremiyorum) yeniden vajinal ultrasyona aldı bu sefer dış gebelik şüphesiyle yumurtalıklarıma baktı şu an için dış gebelik gözükmüyor dedi bende de ne kanama lekelenme var nede öyle sıkıntılı bir ağri .doktor 1 hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi . Sorum şu Beta tahmini 6000 üzeri olup da vajinalde kese görmeyen var mı.

Merhaba arkadaşlar ben 14 şubatta 140 Beta ile hamile olduğumu öğrendim .bu değerin 2 güne bir iki kat arttığını düşünerek 20 Şubat günü yeniden test verip 2050 betayı gördüm. Sata göre 5 + 5 yani dün doktora gittim . Doktor karın ultrasonunda keseyi göremedi daha sonra vajinal ultrasyona baktı yine keseyi göremedi sonra beta testi istedi değerin iyi çıktığını söyledi (ben e-nabız'a düşmediğu için değeri hala göremiyorum) yeniden vajinal ultrasyona aldı bu sefer dış gebelik şüphesiyle yumurtalıklarıma baktı şu an için dış gebelik gözükmüyor dedi bende de ne kanama lekelenme var nede öyle sıkıntılı bir ağri .doktor 1 hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi . Sorum şu Beta tahmini 6000 üzeri olup da vajinalde kese görmeyen var mı.
İsterseniz farklı bir doktora daha gidin cihaz kalitesi doktor tecrübesi hepsi çok etkiliyo bir doktorda kese göremeyen kişi başka doktorda aynı gün kese görebiliyo bir hafta daha beklemek yerine bence başka bir doktora daha görünüp içinizi rahat ettirmeniz sizin için daha iyi olur inşallah bebeğiniz sizinledir

Bende işte anca en erken pazartesi gününe başka bir hastanede randevu bulabildim . Bakalım inşallah kötü birsey cikmaz . Dış gebelikten çok korkuyorum ama öyle olsa dün doktor baktığında çıkardı değilmi. Birde kananam veya sancımin olmaması bir nebze beni rahatlatıyor . inşallah makineden dolayı görememiş olsun doktor 🥺

Benim de 6+2 ve beta 18 bin fakat kese görünmedi.. doktorum dış gebelikle ilgili uyarı da yapmadı öyle bi durumda sızıntılar görüyoruz anlıyoruz dedi küçük olduğu için göremedik muhtemelen dedi pazartesi tekrar gidicem ama tabiki günler asla geçmiyor

Vajinal ultrason yaptılar mı ? Herhangi bir ağrı yada lekenlenme var mı sizde . inşallah ikimizde hayırlısı ile görelim keseyi 🤲🥺

Vajinal ultrason yaptılar mı ? Herhangi bir ağrı yada lekenlenme var mı sizde . inşallah ikimizde hayırlısı ile görelim keseyi 🤲🥺
Ondan 9 gün önce vajinal baktı yine yoktu sadece rahım güzel kalınlaşmış dedi bu sefer gittiğimde de doktorum sadece üstten baktı ben öyle istedim sonra bin pişman oldum ama iş işten geçti tamam neyse Altan bakın diye dönemedim 😐 benim de sizin gibi pazartesi günü randevum kanamam da yok ağrım da yok hatta lekelenmem bile hiç olmadı bugüne kadar

Allah’ın izniyle özellikle sizden güzel sonuç bekliyorum bu son gidişimde doktoruma bizzat sordum peki dış gebelik geçiriyor olabılır mıyım diye o da öyle bi durumda biz bunu ultrasonda sızıntı olarak görebılıyoruz anlaşılıyor merak etmeyin dedi bir de sizin değer benden daha aşağıda ben sizden daha çok umutluyum ve 6. 7. Haftada gören çok emsal okudum sitede , günlerdir araştırıyorum :)

Bende doktora 2 kere sordum hocam dış gebelik olabilir mi diye . Şuan için dış gebelik olamaz dedi .Ama işte insan her ihtimali düşünüyor .Canım inşallah ikimizde sagliklica görelim pazartesi günü 🤲bol bol dua edicem sanada ikimzde pazartesi keseyi gördük diye yazmayı nasip etsin rabbim

BC918007-BA8E-464B-8439-F010D449EB24.png

Eklentiler

• 440EC5FD-F9C4-4D61-BBFE-E88A195D4BFB.png
    440EC5FD-F9C4-4D61-BBFE-E88A195D4BFB.png
    229,1 KB · Görüntüleme: 282
  • 934E89EA-9EDF-472E-B3FB-C16533A1FF8B.png
    934E89EA-9EDF-472E-B3FB-C16533A1FF8B.png
    124,7 KB · Görüntüleme: 269
  • F7A794C0-675B-424C-84A1-85410885BABE.png
    F7A794C0-675B-424C-84A1-85410885BABE.png
    186,6 KB · Görüntüleme: 255
Bunlar araştırırken bulduğum örneklerdi be bana çok iyi geldi biraz endişemi ferahlatmıştı senin de okumanı isterim , dua edip bekleyelim pazartesi haberleşelim 🥰🌹

Teşekkür ederim canım 🤲şuan ihtiyacımız olan sey dua ve teslimiyet . inşallah rabbim hakkimizda en hayırlısını verecektir 🤍

Evet canım yeni geldim çok şükür gördüm keseyi doktor 5+4 le uyumlu dedi.benim adetlerim çok duzensiz oluyordu betaya göre 6+2 ydi. Çok büyük bir fark yok yinede. 🤍🤍🤍🤍🤲🤲🤲Sen ne yaptın

Devlet hastanesinde muayene olduysan normal canım. 6 buçuk haftalıkken devlete gittim dokor ultrasonda çok zor gözüküyor dedi ve 5 haftalık bile olmamış dedi 3 gün sonra özel hastaneye gittim keseyi gördüm kalp atışını bile duydum ve 7 haftalıksın dedi doktor

Ay çok şükür o adar sevindim ki ❤️❤️❤️ biz de bugün gördük tam 7 olmalıydı 6+1miş 🥰
Ayyy canim çok sevindim 🤍🤍cokça dua etmiştim ikimizde buraya mutlu haberi yazalım diye çok şükür . Ama başka bir doktora gittim baya ilgisizdi kese boyutu hakkında falan hiç bilgi vermedi yüzüme bile bakmadı . Bende 2 hafta sonrasına başka bir hastanede bildiğim doktora aldım randevu inşallah kalp atışını dinlemeye 🤍

Devlet hastanesinde muayene olduysan normal canım. 6 buçuk haftalıkken devlete gittim dokor ultrasonda çok zor gözüküyor dedi ve 5 haftalık bile olmamış dedi 3 gün sonra özel hastaneye gittim keseyi gördüm kalp atışını bile duydum ve 7 haftalıksın dedi doktor
Evet maalesef artık cihazdan dolayimi yoksa doktordan kaynaklı mi bende anlamış değilim . İnşallah bundan sonraki süreçler güzel ilerler. Şu 4 gün çok üzülmüştüm şükür bugün yüzümüz güldü 🤍

Evet maalesef artık cihazdan dolayimi yoksa doktordan kaynaklı mi bende anlamış değilim . İnşallah bundan sonraki süreçler güzel ilerler. Şu 4 gün çok üzülmüştüm şükür bugün yüzümüz güldü 🤍
Bende doktor öyle diyince çok üzüldüm 3 gün boyunca uyuyamadım resmen acaba kimyasal gebelik mi acaba gelişmedimi diye çok şükür sonunda güzel haber aldım

Ayyy canim çok sevindim 🤍🤍cokça dua etmiştim ikimizde buraya mutlu haberi yazalım diye çok şükür . Ama başka bir doktora gittim baya ilgisizdi kese boyutu hakkında falan hiç bilgi vermedi yüzüme bile bakmadı . Bende 2 hafta sonrasına başka bir hastanede bildiğim doktora aldım randevu inşallah kalp atışını dinlemeye 🤍
Özellikle böyle hassas bi konuda ilgisiz doktor gerçekten hiç çekilmiyor hem meraklıyız hem endişeliyiz doğal olarak , inşallah gönlüne göre bi doktora den gelirsin dualarımda olacaksın ❤🥰

Back