Vajinal Ultrason

Doktorlar tehlikesi yok diyor ama ilk gebeligim de izin verdim sonra düşük oldu biliyorum düşüğün sebebi vajinal ultrasyon değildi tabiki ama korkuyorum artık psikolojik sanırım ama bildiğim kadarıyla vajinal baktıran çok kadin var

Benim hiç lekelenmem yokken alttan muayene olduğumda leke geldi kısa sürdü ama geldi alete sonra peceteye aynı gün bitti doktor ulturosanla ilgisi yok dedi ama ben emin olamadım sonra çok pişman oldum izin verdiğime bir daha asla yaptırmam bence kesinlikle alttan muayene olma

5. Haftada Vajinal ultrasonu öneriyormusunuz tehlilesi var mı
Hayır hicbir sekilde tehlikesi yok yurt dışında sadece 3 kez normal ultrason var. Geri kalanlar hep vajinal ultrason un bebege zararlı oldugunu net söylüyorlar o yüzden vajinal dan yanalar ve risk olsa tehlike olsa doktorlar alttan muayene yapmaz merak etmeyin ve 5 haftalık bebiş in kalp atışı vajinal ultrason da daha net anlaşılır

Çoğu vajinal kontrol sonrası kanama yaşıyor . Bekleyın 6. Haftadan sonra karından kontrol ettirin
çok teşekkür ederin bende miyom vardı 20 gun kanamaların oluyordu operasyon gecirdim fakat bir miktar kalmış icerde muayene sonrasi normaldede kanama olabiliyor o yüzden riske atmak istemedim♥️

5. Haftada Vajinal ultrasonu öneriyormusunuz tehlilesi var mı

Merhaba bir zararı olmamakla birlikte, bazı doktorlar yine de mecbur kalmadıkça tercih etmiyor diye biliyorum. 5 hafta daha çok erken zaten abdominal ultrasonda gebelik kesesi haftayla uyumlu görülüp ölçülse ve beta - progesteron değerleri haftayla uyumlu beklendiği gibi çıksa yeterli görülüyor. Zorunda değilseniz bir risk söz konusu değilse, 6. haftada idrara sıkışık gittiğinizde abdominal ultrasonda zaten bebeği göreceksiniz. Bekleyebilirsiniz aklınızda kalmaması için

Merhaba bir zararı olmamakla birlikte, bazı doktorlar yine de mecbur kalmadıkça tercih etmiyor diye biliyorum. 5 hafta daha çok erken zaten abdominal ultrasonda gebelik kesesi haftayla uyumlu görülüp ölçülse ve beta - progesteron değerleri haftayla uyumlu beklendiği gibi çıksa yeterli görülüyor. Zorunda değilseniz bir risk söz konusu değilse, 6. haftada idrara sıkışık gittiğinizde abdominal ultrasonda zaten bebeği göreceksiniz. Bekleyebilirsiniz aklınızda kalmaması için
çok teşekkür ederim beklerim tabiki yeterki sağlıklı olsun 🥹❤️

Back
X