Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep vajinal değil. Belli bir haftaya kadar vajinal. Yani bebek karından bakıldığı zaman tamamen incelenecek büyüklüğe gelene kadar vajinal. Benim doktorum da bir süre vajinal bakmıştı. Çok normal.Kızlar 2 gün gecikmenim ardından kan verdim 331 çıktı doktor vajinal ultrason ile bakalım dedi ilk tedirgin oldum ama kabul ettm baktı keseyi gördü, tekrar gittğimizü yine bebeği görmek için vajinal bakıcam dedi siz de yaptırdınız mı neden hep vajinal ?
Teşekkür ediyorumHep vajinal değil. Belli bir haftaya kadar vajinal. Yani bebek karından bakıldığı zaman tamamen incelenecek büyüklüğe gelene kadar vajinal. Benim doktorum da bir süre vajinal bakmıştı. Çok normal.
evet öyle dedi bana, kese görünüyor dedi haftaya gidicem içinde oluşum olup olmadığına bakıcam dedi hatta rapora yazdı kese göründü diye331 değer ile kese görülmez ki henüz. Emin misiniz kese olduğuna?
Teşekkür ediyorumDaha çok küçük olduğu için karnından görünmeye bilir. Bundan sebep söylemiş olabilir dontorunuz. İçiniz yinede rahat etmiyosa başka doktora gidin ama betanın biraz daha yükselmesi lazım karnınızdan görünmesi için birz beklemeniz lazım
Benim ilk 3 ay sadece vajinal ultrason ile baktı doktorum. 37. haftadayım şimdi hiçbir problem yaşamadım. Endişelenmeyin lütfen Sağlıkla ilerler umarım hamileliğinizKızlar 2 gün gecikmenim ardından kan verdim 331 çıktı doktor vajinal ultrason ile bakalım dedi ilk tedirgin oldum ama kabul ettm baktı keseyi gördü, tekrar gittğimizü yine bebeği görmek için vajinal bakıcam dedi siz de yaptırdınız mı neden hep vajinal ?
Valla benim kese 9700 beta ile bile karından gözükmedi alttan gözüktü dkfkfkff bu insanların 400-500 ken görünmesine çok şaşırıyorum8. Haftaya kadar vajinal, sonra abdominal bakılıyor. Çünkü ilk haftalar görülecek yapılar çok küçük ve vajinal ultrasonda gördüğünüz şeyi,
karından bir hafta sonra görebiliyorlar.
Ama adeti 2 gün geçmişken kese görülmesine şaşırdım. Genelde 5-6. Haftalarda izlenir biliyorum. Hatta hcg nin de 1000-1500 civarı olması gerekmiş kesenin görülebilmesi için.
Acaba dr un kastettiği yolk saç mı ? Öyleyse mantıklı. Önce yolk oluşur sonra amniyon kese.
Ben vajinal ultrasonu gebelikte tercih etmiyorum doktorumda bu yönde destekledi beni zaten ortalama 4-5 haftada kese 6-8 hafta arası kalp atışı duyuluyo ekstra bi sıkıntı yoksa vajinal muayeneye çok ihtiyaç yok gibiKızlar 2 gün gecikmenim ardından kan verdim 331 çıktı doktor vajinal ultrason ile bakalım dedi ilk tedirgin oldum ama kabul ettm baktı keseyi gördü, tekrar gittğimizü yine bebeği görmek için vajinal bakıcam dedi siz de yaptırdınız mı neden hep vajinal ?
inşAllah çok teşekkür ediyorumBenim ilk 3 ay sadece vajinal ultrason ile baktı doktorum. 37. haftadayım şimdi hiçbir problem yaşamadım. Endişelenmeyin lütfen Sağlıkla ilerler umarım hamileliğiniz
Ben de bu şekilde yorumlar okudum ama olumsuz bişey varsa daha erken teşhis ediliyormuş yani bilemedim bendeBen vajinal ultrasonu gebelikte tercih etmiyorum doktorumda bu yönde destekledi beni zaten ortalama 4-5 haftada kese 6-8 hafta arası kalp atışı duyuluyo ekstra bi sıkıntı yoksa vajinal muayeneye çok ihtiyaç yok gibi