Vajinal Ultrason?

silaozyurt12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
8
2
23
Alttan muayene can yakiyor mu korkulacak biseymi acaba testim pozitif cikti 2 kez yaptim ama yinede ultrasonda gormek istiyorum bos gebelik vs falan olabilir diye korkuyorum icim rahat etsin istiyorum ama illaki alttan muayene diyorlar bende normal istiyorum alttan muayene cok urkutucu

Karından baktı kese gorunmedigi icin mi alttan muayene etmek istiyor? Gebelikte acil durumlar hariç mümkün olduğunca karından bakılır. Sorun nedir doktora sordunuz mu? Kaç haftalık gebelik?

zorunlu değil tabiki 36. Haftadan sonra çatı muayenesi oluyor ama ilk haftalarda alttan bakıldığını ilk sizde duydum. Bana bakılmamıştı.

Karından baktı kese gorunmedigi icin mi alttan muayene etmek istiyor? Gebelikte acil durumlar hariç mümkün olduğunca karından bakılır. Sorun nedir doktora sordunuz mu? Kaç haftalık gebelik?
İlk 7-8 hafta alttan sonrasında karından bakılıyor .benim dr öyle takip etmişti hamileligimde.

Beta hcg 1500 lerde iken kese ancak vajinal ultrason ile görülür 3000 lere ulaştığında karından görünür o sebeple eğer vajinal ultrason istemiyorsanız 5. Haftayi bekleyin

X