- 16 Haziran 2017
- 5
- 1
-
- Konu Sahibi ebruliimmm
vajinal ultrasonda koruyucu takılıyordur ama prezevatif değildir o ben ilk kez duyuyorum ve hiç dikkat etmiyorum ne takıyorlar takmıyorlar.Kocaeli Acıbadem hastanesinde kontrollerimi yaptırıyorum ve ikinci keredir hemşire hanım vajinal ultrasonun ucuna prezervatif geçirmeyi unutuyor, ilkinde doktor bey farketti 'takmadın mı' diye sorduğunda 'aaa takmıştım takmamış mıyım' gibi bir tepki verdi. Birkaç hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde bu sefer doktor tam kullanacakken benim dikkatimi çekti doktor bey ucunda koruyucu var mı diye sordum hemen geri çıkardı ve YOK! Hemşire yine aaa takmamış mıyım unutmuşum diye bahaneler uydurdu, sonra da hemşire bana probun ucunu iyice temizlediğini zaten temiz olduğunu prezervatifsiz kullanmanın daha sağlıklı oluğunu falan söyledi.
Şimdi ben ne yapmalıyım eğer benden önceki hastada da böyle kullandılarsa enfeksiyon bulaşabilir mi?
Böyle birşey yaşayan var mı?
@ebrulimm yapışıklık nasıl anlaşıldıBundan sonra mutlaka dikkat ederim ama iş işten geçti umarım enfeksiyon filan geçirmem daha başka birşey,
Bu düşünce beni o kadar huzursuz ediyor ki
Bu hastane beni çok yordu 3 ay önce boş gebelik nedeniyle küretaj oldum ve sonrasında rahim içi yapışıklık oluştu bu işlemi yapan doktora çok güvenmiştim.. tabiki hiçbir doktor istemez hastası böyle birşey yaşasın ama sonrasında umurunda bile olmadı hanımefendinin neyse ayrılmış zaten o hastaneden
Bende vajinal ultrasonla baktırdım herhangi bisey olmadi hatta ucuna bisey gecirdiklerini bile gormedim ucuna kayganlastirici sürdü doktorum hemen 10 saniyelik olaydi zatenMerhaba çok zaman geçmiş ama herhangi bir enfeksiyon yaşadınız mı?