Vajinal ultrason sonuclarina nasil bakilir?

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
38
27
bugun hastaneye geldim doktor 3. Gun hormon sonuclarima bakti iyi dedi, ama kanamam oldu dedim korktu tamam yat bakayim dedi bakti bisey gözükmüyor dedi. Bende rahim agzi yarasi kist filan bisey var mi dedim bi sorun yok sadece ufak bi kist var o da kanama yapacak kadar ciddi değil dedi 21. Hormon testi istedi kan verdim de bu baktigi ultrason u ben nasil görebilirim tekrar sormaya çekindim bisey var mi diye

Ultrasonla ilgili kayıtları enabızdan vs göremezsiniz. Ancak hastahanenin kendi sisteminde görünüyor

Doktor bakip gectiyse e nabizda kaydi olmuyor anca rapor hazirlanirsa yani doktor bakarken birine soyleyip yazarsa o gorunuyor e nabizda

Göremezsin doppler falan görünüyor da vajinal ultrason kaydı görünmüyor zaten görmeye de gerek yok ki sana dediğinden fazlasını yazmaz oraya emin ol

Devlette ne yazık ki öyle ya bazen özeldeki doktorlar da öyle. Ben de bugün kontrole gittim bana da söylemedi kaç kere sordum her şeyi de öyle ağzından laf aldım ki ben de aynı hastanede çalışıyorum personelim randevulu da gitmişim normal bir hasta olsam gerçekten yüzüme bakan olmayacak gibi geliyo bazen

Dogru valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…