Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni ilk kez kese için gideceğim doktor haftaya gel demiştimerhaba kaç haftalıksınız_ ben 9. haftada vajinal baktırdım . zaten çok az sokuyor makinayı. ayrıca zararlı olan bir şeyi doktorun risk alacağını düşünmüyorum .
Sonrasında kanama lekelenme oldu mu hep böyle şeyler duyuyorum yaptırma diyorlarmerhaba kaç haftalıksınız_ ben 9. haftada vajinal baktırdım . zaten çok az sokuyor makinayı. ayrıca zararlı olan bir şeyi doktorun risk alacağını düşünmüyorum .
hayır asıl lekelenmem olduğu için vajinal bakmıştı. asla lekelenmem olmadı. bunların hepsi hurafe. doktoruna güvenSonrasında kanama lekelenme oldu mu hep böyle şeyler duyuyorum yaptırma diyorlar
Hayır olmaz hamileligimin ilk zamanlar 4 5 kez bakıldı korkmayın boşuna.Düşüge sebeb olsa doktorlar neden baksın ki zaten.Vajinal ultrason düşüğe veya farklı bir şeye neden olur mu?
Bugün doktora gideceğim kese ve kalp atışı için karından görünmezse alttan muayeneye izin vereyim mi ? Tecrübeli hanımlar![]()
zaten kalp atışı duymanız zor. son adet tarihinşz ne zaman . tam haftanız nedirDaha çok yeni ilk kez kese için gideceğim doktor haftaya gel demişti
Teşekkür ederim her yerde sizDüşük riski olsa doktorlar yapmaz o riski almazlar zaten. Ama diğer sorunuzda da dedim kalp atışı için acele etmeyin![]()
çok heyecanlıyım ve insanlardan farklı şeyler duyuyorum bir kaç kişiye söyledim yakın olarak sakın izin verme düşük olur kanama olur fln diyorlar korkutuyorlar
23 Mart son adet tarihi ama benim geç döllenme oldu gecikmenin 5.günü 1.2 ile negatifti gecikmenin 11.günü 27 ile pozitif ve artışını kontrol ettik aile hekimi ile geçen hafta bugün 988di tekrar kan vermemi istemedi doktor haftaya kadın doğuma git dedizaten kalp atışı duymanız zor. son adet tarihinşz ne zaman . tam haftanız nedir
hım anladım . eğerki 5. haftada çıkarsa ultrasonda. sırf kalp atışı için vajinal baktırma. 5. haftada sadece kese görürsün . eğer 6+3 / 6+5 falan çıkarda karından baktığında kalp atışı duyamazsa gene endişelenme ama vajinal baktır. bu arada eğer ki devlete gideceksen hele. hiç endişe etme ancak 7-8. haftalarda kalp atışı duyarsın . yani kısacası ilk önce karından baktır. keseyi gör haftasını öğren. kalp atışı için acele etme .23 Mart son adet tarihi ama benim geç döllenme oldu gecikmenin 5.günü 1.2 ile negatifti gecikmenin 11.günü 27 ile pozitif ve artışını kontrol ettik aile hekimi ile geçen hafta bugün 988di tekrar kan vermemi istemedi doktor haftaya kadın doğuma git dedi
Evet devlete gideceğim mecbur burada özel yokhım anladım . eğerki 5. haftada çıkarsa ultrasonda. sırf kalp atışı için vajinal baktırma. 5. haftada sadece kese görürsün . eğer 6+3 / 6+5 falan çıkarda karından baktığında kalp atışı duyamazsa gene endişelenme ama vajinal baktır. bu arada eğer ki devlete gideceksen hele. hiç endişe etme ancak 7-8. haftalarda kalp atışı duyarsın . yani kısacası ilk önce karından baktır. keseyi gör haftasını öğren. kalp atışı için acele etme .
devlet genelde vajina bakıyor zaten . ama endişelenme devlette her şeyi biraz geç öğrenebilirsin . hastaneden hastaneye değişir tabi ama . ilçede oturuyorum bir kere devlete gideyim dedim . 6+4 tüm kalp atışı yok dedi onu bırak bebek yok dedi. bebeği bile göremedi. boş gebelik olabilir. haftaya gel dedi. ertesi günü 6+5 ken kendi doktoruma gittim. karından bebeği gördük kalp atışını dinledik her şey yolundaydı. o yüzden devlette biraz sabırlı ol. genede sürekli vajinal baktırma bebek yerleşene kadar. allah sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin hepimizeEvet devlete gideceğim mecbur burada özel yokçok teşekkür ederim
Teşekkür ederimdevlet genelde vajina bakıyor zaten . ama endişelenme devlette her şeyi biraz geç öğrenebilirsin . hastaneden hastaneye değişir tabi ama . ilçede oturuyorum bir kere devlete gideyim dedim . 6+4 tüm kalp atışı yok dedi onu bırak bebek yok dedi. bebeği bile göremedi. boş gebelik olabilir. haftaya gel dedi. ertesi günü 6+5 ken kendi doktoruma gittim. karından bebeği gördük kalp atışını dinledik her şey yolundaydı. o yüzden devlette biraz sabırlı ol. genede sürekli vajinal baktırma bebek yerleşene kadar. allah sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin hepimize