vajinal temizleme jeli

Doktorlar önermiyor bilginize...

Vajınanın pH dengesini bozuyor.

ben sebamedinkini kullanıyorum. drum onu vermişti ph ı uygun. ucuz jeller kullanma oranın tabiatını bozarsın demişti hatta.

ben sebamedin yüz ve vücut şampuanını kullanmıştım ama sadece dış genital organda iç tarafların yıkanmasına bütün doktorlar karşı, arkadaşlarımdan avonunkini kullananlar da var gayet memnunlar ama ben denemedim

sebamed
bende doktorumun tavsiyesiyle iliskiden sonra kullaniyorum cok memnunum ph dengeliyor.
markasi pek belli olmayan jelleri kullanmak sakincali olabilir.
ben pek zararli oldugunu düsünmüyorum sonucta doktor tavsiyesi.

Son düzenleme:

iç tarafları diye sormamış ki arkadaş ama evet vajinal duş çok çok zararlı bşey. biz dışından bahsediyoruz.

avonunki var şuan memnunum ama içini yıkamıyorum ki su bile değdirmem ben içine.

anladm arkadaşlar cok saolun en iyisi doktora gıttıgm de doktora danısmmam sart olucak ve ayriettn bnde iltihap var bnde en iyisi sormakk

vajinanın herhangi bi jelle yıkanmasını önermiyo doktorlar. içerinin ph dengesini bozuyomuş ve ayrıca mantara falan neden oluomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…